Tinktura gaveza 50ml Golden Oil

299 RSD

Gavez sadrži hormon auksin koji potomaže stvaranje novog tkiva.
Kategorija: Oznake: ,

Tinktura gaveza 50ml

Tinktura gaveza proizvedena na tradicionalan način sadrži alantoin, eterična ulja, tanine, karoten, glikozode, sluzi, smole i druge lekovite supstance. Koristi kod sportskih povreda kao što su iščašenja i uganuća zglobova i tetiva, povrede i bolovi u mišićima. Smanjuje bol i ubrzava zarastanje i regeneraciju tkiva, kože i kostiju.

Ispoljava neverovatno blagotvorno dejstvo kod reumatskih bolesti, artritisa, artroza, gihta, kod upala vena i hematoma, psorijaze, čireva, proširenih vena, gihta, protiv bora.

Pokazao odlične rezultate i u lečenju upale nerava, sve što treba uraditi je lagano utrljati na bolna mesta kao i u svim prethodno navedenim stanjima. Sadrži hormon auksin koji potomaže stvaranje novog tkiva, a alantoin kao glavni aktivni sastojak korena gaveza podstiče granulaciju i regeneraciju tkiva, pa se stoga povređena mesta lakše zaceljuju kad se na njih spolja aplicira gavez.

Zahvaljujući svojoj velikoj moci regeneracije ćelija dragoceno prirodno sredstvo za podmladjivanje opuštene, ostarele i naborane kože lica i ruku. Protiv bora (pogotovo oko očiju) i obnavljenje kože oštećene upotrebom veštackih kozmetičkih preparata ili usled preteranog izlaganja suncu. Nakon duže upotrebe koža lica i ruku se potpuno regeneriše i preporodi.

Sastav:

destilovana voda, etanol, koren gaveza.

Upotreba:

Preporučen dnevni unos je 25-30 kapi 3 puta dnevno sa malo vode. Spolja se utrljava na bolno mesto.

Ograničenja u upotrebi:

Zbog prisustva etanola upotreba tinkture se ne preporučuje trudnicama, dojiljama i deci mlađoj od 12 godina.

Pakovanje 50ml Golden Oil

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top