Tofu namaz sa mirođijom 200g Macrobiotic

230.00RSD

 Lubiteljima mirođije ovaj namaz će se veoma svideti.

Tofu namaz sa mirođijom 200g

Tofu namaz sa mirođijom je pogodan za sve one koji preferiraju biljnu ishranu. Posni krem sir od soje izuzetno je pogodan za mazanje. Idealan je i kao podloga za pripremu sendviča, kao preliv za salate, dekoraciju za kanapee…

Bez dodatog konzervansa, veštačkih boja i aroma, posno. Ne sadrži sirovine životinjskog porekla pa je pogodan za dane posta, vegetarijance i vegane. Ne sadrži GMO.

Manje masti i holesterola

U odnosu na ostale izvore proteina, soja je u ishrani nezamenljiva. Npr. porcija svinjskog mesa sadrži oko 24g masti a u jednoj porciji tofua naćićete samo 6 g masti i 0 g holesterola. Ima veoma male količine zasićenih masti, a ne sadrži ni holesterol.

Bogata lako svarljivim proteinima pa je pogodan za sve kojima je u ishrani neophodna kvalitetna količina proteina.

Preporučuje se makrobiotičarima, vegetarijancima, sportistima kao i svima koji drže do zdravlja ili su na režimu redukovane ishrane.

Soja sadrži sve esencijalne amino kiseline i to ga čini jedinstvenim. Postoji 20 uobičajnih amino kiselina od kojih su 8-10 esencijalne. To znači da njih organizam mora unositi kako bi funkcionisao. Sadrži sve esencijalne amino kiseline pa je samim tim tofu jedini  kompletan biljni izvor proteina.

Dodavanjem umerenih količina tofu sira u ishranu, učinićete veliku stvar. Smanjuje rizik od razvoja određenih vrsta raka, smanjuje verovatnoću razvoja kardiovaskulanih bolesti, snižava holesterol i sprečava aterosklerozu.

Sastav:

tofu (60%), sojjin protein, maslinovo ulje, kukuruzni skrob, jabukovo sirće, mirođija 6%, beli lik, morska so, slačica.

Nutritivna vrednost u 100g :

Energetska vrednost 137 kcal

Proteina 14%

Masti 5%

Od toga zasićene 0g

Ugljeni hidrati 9%

Od toga šećeri 0g

Pakovanje 200g Macrobiotic

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top