Ulje maline za sunčanje SPF 32 100ml Hedera Vita

950.00RSD

Ulje maline za sunčanje sadrži dvofazni sistem koji aktivira prirodnu proizvodnju melanina u ćelijama i deluje kao zaštitna barijera jer dopušta koži da potamni i istovremeno štiti ćelije od oštećenja.

Ulje maline za sunčanje SPF 32 100ml

Ulje maline za sunčanje sadrži dvofazni sistem koji aktivira prirodnu proizvodnju melanina u ćelijama i deluje kao zaštitna barijera jer dopušta koži da potamni i istovremeno štiti ćelije od oštećenja. Dubljim slojevima podstiče kožu da prirodnim putem razvije dugotrajnu boju.

Jedinstvena formulacija Hedera Vita ulja za brzo tamnjenje daje koži neophodnu vodootpornost, neophodnu UVA i UVB zaštitu SPF 32, lako razmazivanje i ugodan osećaj na koži koji daje dugotrajnu ishranjenost i negu.

Kada je reč o povezanosti sa sunčanjem, ono zapravo nema visok zaštitni faktor, ali odlično upija UV zrake i smanjuje mogućnost upalnog procesa izazvanog preteranim izlaganjima suncu.

Posebno je bogato, za kožu cenjenim, Gamma-tokoferolom.

Zašto je nezamenljivi sastojak prirodnih kozmetičkih preparata?

Koža je efikasna zaštitna barijera koja u sebi sadrži veoma kompleksnu mrežu antioksidanasa. Stres, uzorkovan spoljašnjim faktorima iz sredine ponekad oslabi  ove urodjene zaštitne mehanizme, a njihova efikasnost se dodatno usporava sa starenjem.

Kupovinom SUN dvofaznog ulja za sunčanje 100ml NA POKLON mleko za telo sa efektom hlađenja.

Način upotrebe:

Pre upotrebe promućkati kako bi se pomešale faze. Naneti ulje na suvu kožu tela i lica 10-15 minuta pre izlaganja suncu. Preporučuje se upotreba ulja nakon korišćenja solarijuma.

Pakovanje 100ml Hedera Vita

Cena se ažurira redovno

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top