Sale!

Ulje Ruzmarina za masažu 200ml Hedera Vita

384.00RSD

Ulje ruzmarina je odlično za cirkulaciju i limfnu drenažu.

Ulje Ruzmarina za masažu 200ml

Ulje ruzmarina smanjuje upalne procese u mišićima, ubrzava crikulaciju, intenzivno greje i izaziva lokalno crvenilo tkiva zbog pojačane cirkulacije. Omogućava produženo proklizavanje radi boljih efekata manuelne stimulacije.

Osim što predivno miriše i služi nam kao dodatni začin u mnogim jelima, ima mnogo dobrobiti za naše zdravlje. Možete ga koristiti za negu tela, u kuhinji, ali i kada imate problem sa proširenim venama. Sadrži u sebi nekoliko desetina antioksidansa, i baš ta jedinjenja pomažu u odstranjivanju slobodnih radikala.

Ruzmarinska kiselina je jako moćan antioksidans i ima brojnih prednosti za zdravlje.

Ima antiupalna i antimikrobna svojstva. Može biti odlična varijanta uz koju ćete se konačno rešiti bola, otečenih nogu, proširenih vena i ispucalih kapilara na nogama.

Masaža tela i istovremeno neguje kožu i doprinosi boljoj cirkulaciji i limfnoj drenaži, povoljno deluje na kožu i pospešuje proizvodnju kolagena.

Smanjuje za upalne procese u mišićima, ubrzava crikulaciju.Intenzivno greje i izaziva lokalno crvenilo tkiva zbog pojačane cirkulacije. Omogućava produženo proklizavanje radi boljih efekata manuelne stimulacije.

Način upotrebe:

Naneti na kožu i blago masirati. Pogodno je za upotrebu prilikom profesionalnih masaža. Bez alergena.

Hedera Vita kozmetika razvila se na starim farmaceutskim recepturama, prirodnim sastojcima i novim saznanjima u kozmetologiji i tehnologiji.

Znanje, stručnost i iskustvo stvorilo je malu uspešnu firmu koja se bavi proizvodnjom kozmetičkih proizvoda za negu i zaštitu tela.

Svi proizvodi izrađeni su po vlastitim formulacijama uz korištenje sirovina prirodnog porekla.

Proizvodnja je usklađena s propisima Europske unije i u potpunosti odgovara visokim standardima za kozmetiku.

Pakovanje 200ml Hedera Vita 

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top