Ulje šargarepe za sunčanje SPF 24 200ml Hedera Vita

790.00RSD

Ulje šargarepe za sunčanje deluje kao zaštitna barijera jer dopušta koži da potamni i istovremeno štiti ćelije od oštećenja.

Nema na zalihama

Ulje šargarepe za sunčanje SPF 24 200ml

Ulje šargarepe za sunčanje deluje kao zaštitna barijera jer dopušta koži da potamni i istovremeno štiti ćelije od oštećenja.

Ulje šargarepe prilikom sunčanja pruža koži preplanulost i ujednačenost tena.U dubljim slojevima podstiče kožu da prirodnim putem razvije dugotrajnu boju.

Jedinstvena formulacija Hedera Vita ulja za brzo tamnjenje daje koži neophodnu vodootpornost.Takođe neophodnu UVA i UVB zaštitu, lako razmazivanje i ugodan osećaj na koži koji daje dugotrajnu ishranjenost i negu.

Ulje je dvofazno ulje sa uljem šargarepe, jojobe i masline koje aktivira prirodnu proizvodnju melanina pri čemu u ćelijama .

Šargarepa

Ulje šargarepe nalazi svoju primenu pre svega na koži, međutim pokazalo se da i veoma povoljno utiče na povećanje volumena kose.

Ulje se najviše koristi u toku leta, kada je zbog beta karotena koji je prirodno zastupljen u šargarepi veoma traženo u cilju bržeg dobijanja tena.

A ništa manje se ne koristi i nakon sunčanja jer ima umirujuće dejstvo i dodatno hrani i neguje kožu koja tokom sunčanja brže dehidrira i postaje suvlja i iritirana.

Takođe se kada je nega kože u pitanju povezuje sa veoma suvom kao i zrelom kožom jer u velikoj meri doprinosi hidrataciji kože i efikasno usporava njeno starenje.

Zašto treba koristiti ovo ulje:

Prirodan izvor beta karotena i vitamina E.

Hidrira, hrani i štiti kožu od štetnih sunčevih zraka čime se usporava njeno starenje i ona ostaje elastična i nežna.

Preporučuje se za negu svih tipova kože, a posebno za suvu i ispucalu zrelu kožu koja je sklona pojavi bora.

Hidrira i jača kosu što utiče na povećanje volumena, a kosa ostaje meka i sjajna.

Kupovinom SUN ulja za brzo tamnjenje SPF 24, 200ml NA POKLON mleko za telo sa efektom hlađenja.

Način upotrebe: 

Naneti ulje na suvu kožu tela i lica 10-15 minuta pre izlaganja suncu. Preporučuje se upotreba ulja nakon korišćenja solarijuma.

Pakovanje 200ml Hedera Vita

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top