Vege sojin parizer 250g Macrobiotic

199.00RSD

Vege parizer u crevu izvanrednog ukusa, dosta sličan ukusu pilećeg parizera. Pogodno za vegetarijance, vegane i za osobe koji poste. Napravite sendvič sa sojinim parizerom i uverite se i sami.

Vege sojin parizer 250g

Vege sojin parizer izvanrednog ukusa, dosta sličan ukusu pilećeg parizera.Pogodno i za osobe koji poste.

Ovaj parizer je pravi dokaz da su i proizvodi napravljeni bez mesa izvanrednog ukusa prepoznatljiv po finoj teksturi. Napravite sendvič i uverite se i sami.

Proizvod je pasterizovan i kao takav je spreman za upotrebu.

U osnovi ima tofu, povrće i začine. U odnosu na ostale izvore proteina, tofu  je u ishrani nezamenljiv. Tofu ima veoma male količine zasićenih masti, ne sadrži ni holesterol. Najbogatiji izvori proteina su namirnice životinjskog porekla i mlečni proizvodi.

To su crveno meso, živinsko meso, jaja, morski plodovi, mleko, sir, jogurt… Bogat lako svarljivim proteinima pa je pogodan za sve kojima je u ishrani neophodna kvalitetna količina proteina.

Prepručuje se makrobiotičarima, vegetarijancima, sportistima kao i svima koji drže do zdravlja ili su na režimu redukovane ishrane. Sadrži sve esencijalne amino kiseline i to ga čini jedinstvenim. Postoji 20 uobičajnih amino kiselina od kojih su 8-10 esencijalne. To znači da njih organizam mora unositi kako bi funkcionisao.

Soja sadrži sve esencijalne amino kiseline pa je samim tim tofu jedini  kompletan biljni izvor proteina.

Dodavanjem umerenih količina u ishrani, učinićete veliku stvar.  Smanjuje rizik od razvoja određenih vrsta raka, smanjuje verovatnoću razvoja kardiovaskulanih bolesti, snižava holesterol i sprečava aterosklerozu.

U njegov sastav ulazi:

Tofu, soja granulat, pirinčano brašno, biljna masnoća, biljni zgušnjvač, začini i morska so.

Ne sadrže GMO.

Pakovanje 250g Macrobiotic

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top