Čaj od korena Koprive 100g

165 RSD

Čaj od Korena Koprive: Prirodna Terapija za Zdravlje i Lepotu

 

Čaj od Korena Koprive: Prirodna Terapija za Zdravlje i Lepotu

Čaj od korena koprive je izuzetno koristan napitak koji deluje kao diuretik i astrigent, pružajući brojne zdravstvene i kozmetičke benefite.

Zdravstvene Prednosti:

  1. Regulacija Polnih Hormona: Pozitivno utiče na polne hormone, preporučujući se kao dodatna prirodna terapija kod uvećane prostate kod muškaraca, dok žene koriste koren koprive za regulisanje negativnih posledica policističnih jajnika.
  2. Diuretičko Delovanje: Deluje kao prirodni diuretik, pomažući organizmu da eliminiše višak tečnosti i ublažava urinarne infekcije.
  3. Olakšanje Bolova: Koristan je za ublažavanje bolova kod artritisa i smanjenje upale izazvane ekcemom ili osipom na koži, kao i u ublažavanju tegoba kod upale zglobova.

Kozmetički Benefiti:

  1. Zdrava Kosa: Preporučuje se osobama koje imaju retku i tanku kosu ili probleme sa opadanjem kose. Isperite kosu čajem od korena koprive nakon uobičajenog pranja kose za zdravu i sjajnu kosu.

Uobičajena Primena:

Pre upotrebe preporučuje se konsultacija sa lekarom, posebno ako već imate zdravstvene probleme ili uzimate druge lekove.

Način pripreme :

Jednu kafenu kašičicu usitnjenog korena koprive preliti sa 150 ml hladne vode, zagrejati do ključanja i posle 10 minuta  procediti. Piti tri puta dnevno po šolju čaja.

Pakovanje 100g rinfuz

Original pakovanje 1kg

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top