Mačija Kandža u prahu 100g We Are One

695 RSD

Mačja Kandža koriste osobe koje imaju problema sa reumom, upalom mokraćnog trakta, Crohnove bolesti, divertikulitisa, kolitisa, artritisa, sindroma iritabilnog creva.

Mačija Kandža u prahu 1oog

Mačija kandža u prahu se najčešće koristi kod osoba koje imaju problema sa reumom, upalom mokraćnog trakta, Crohnove bolesti, divertikulitisa, kolitisa, artritisa, sindroma iritabilnog creva. Često se koristi za zaštitu organizma od štetnih uticaja. Una de gato deluje imunomodulaciono, antikancerogeno, protivupalno i antiulcerozno.

U narodnoj medicini u peruanskim plemenima koristi za lečenje bolesti kardiovaskularnog sistema, astme, upale mokraćnih puteva, čireva, artritisa, reume, bolova u kostima za ublažavanje menstrualnih tegoba, upale mokraćnih puteva, dijabetesa, ekcema i za lečenje raka(posebno pluća).

Nauka odavno poznaje efikasno delovanje sastojaka iz Mačije kandže na upalne procese, stimulisanje metabolizma u dubljim slojevima kože kao i na vezivanje slobodnih radikala u organizmu.

Zbog pozitivnog delovanja ove biljke na imunoloski sistem i kao antioksidansno dejstvo na vezivanje slobodnih radikala u organizmu, sve češće se koristi na našim prostorima kao biljni lek.

Mačiju kandžu ne treba koristiti sa ciklosporinima, antacidima ili drugim lekovima nakon transplantacije organa, a važno je i prekinuti njeno korišćenje minimum tri nedelje pre operacije.

Preparat se ne preporučuje ženama koje žele da zatrudne, a ne bi ga smele koristiti ni trudnice i dojilje. Nadalje ne sme se koristiti istovremeno sa drugim preparatima za podizanje imuniteta kao što su rudbekija, kozlinac i tahebo.

Austrijski naučnici su prvi počeli ispitivati lekovitost Mačije kandže, a sedamdesetih godina prošlog veka su objasnili lekovitost njenih alkaloida. Od svih poznatih alkaloida, barem šest (isopteropodin, pteropodin, mytraphyllin, rhynchophyllin,isomitraphyllin i isorynchophyllin) mogu znatno povećati otpornost organizma čak i do 50 posto.

Italijanski naučnici su 1993. godine izolovali glikozide kvinovične kiseline koji imaju antioksidacino i antivirusno delovanje. Na univerzitetu u Milanu, Renato Rici je izveo eksperiment sa mačjom kandžom ispitujući njenu sposobnost čišćenja organizma od kancerogenih supstanci.

Ispitivanje je sprovedeno na pušačima, jer se zna da mokraća pušača sadrži opasne mutagene sastojke. Pusle samo dve nedelje uzimanja lekovite biljke, mokraca ispitanika je bila čista.

Eksperiment je jasno pokazao da korišćenje Mačje kandže značajno umanjuje rizik od raka i drugih degenerativni h bolesti.

Lekovito dejstvo :

  • Povećava imunitet
  • Antioksidant pomaže kod virusnih i bakterijskih infekcija
  • Pomaže kod artritisa, reumatizma i drugih tipova upalnih procesa
  • Povoljan efekat kao dodatak ishrani osobama obolelim od karcinoma i osobama na hemoterapiji
  • Ublažava problema kod menstrualnog ciklusa
  • Utiče na regulisanje krvnog pritiska i na njegovo snižavanje
  • Utiče na snižavanje lošeg holesterola
  • Anti age efekat

Sastav:

100% Uncaria tometosa u prahu

Način upotrebe:

Jednu kafenu kašiku praha (3-5g) razmutiti u pola litra tople vode i popiti kao čaj. Napitak možete zasladiti po želji, a radi bolje asporpcije alkaloida iz biljke dodati i malo limunovog soka. Proizvod ne sadrži veštačke boje, konzervanse, aditive, zaslađivače, gluten.

Nutritivna vrednost na 100g:

Energetska vrednost  1061kJ/256kcal

Masti 1g

Od čega zasićene 0g

Ugljeni hidrati 30g

Od čega šećeri 2g

Proteini 3g

Biljna vlakna 53g

So <0g

Pakovanje 100g We are one

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top