Mačija Kandža u prahu 100g We Are One

695 RSD

Mačija kandža se najčešće koristi kod osoba koje imaju problema sa reumom, upalom mokraćnog trakta, Crohnove bolesti, divertikulitisa, kolitisa, artritisa, sindroma iritabilnog creva.

Mačija Kandža u prahu: Prirodna Moć za Vaše Zdravlje

Mačija kandža, poznata po svojim lekovitim svojstvima, često se koristi kod različitih zdravstvenih problema kao što su reuma, upala mokraćnog trakta, Crohnova bolest, divertikulitis, kolitis i artritis.

Sastav: 100% mačija kandža (Uncaria tomentosa) u prahu

U narodnoj medicini peruanskih plemena, mačija kandža se koristi za lečenje širokog spektra bolesti, uključujući i bolesti srca, astmu, čireve, menstrualne tegobe i čak rak pluća.

Naučna istraživanja potvrđuju efikasnost njenih sastojaka u borbi protiv upalnih procesa, stimulisanju metabolizma i neutralizaciji slobodnih radikala.

Lekovita Dejstva Mačije Kandže:

  • Povećava imunitet
  • Deluje kao antioksidant protiv virusnih i bakterijskih infekcija
  • Pomaže kod upalnih stanja kao što su artritis i reumatizam
  • Može biti korisna dodatna terapija kod karcinoma i tokom hemoterapije
  • Ublažava tegobe menstrualnog ciklusa
  • Reguliše krvni pritisak i holesterol
  • Ima anti-age efekat

Napomena o Upotrebi: Preporučuje se razmutiti jednu kafenu kašiku praha (3-5g) u pola litra tople vode i popiti kao čaj. Možete zasladiti napitak po želji i dodati malo limunovog soka radi bolje apsorpcije alkaloida iz biljke. Važno je izbegavati istovremenu upotrebu mačije kandže sa određenim lekovima i konsultovati se sa lekarom pre upotrebe, posebno ako ste trudni, dojite ili planirate trudnoću.

Nutritivna vrednost na 100g:

Energetska vrednost  1061kJ/256kcal

Masti 1g

Od čega zasićene 0g

Ugljeni hidrati 30g

Od čega šećeri 2g

Proteini 3g

Biljna vlakna 53g

So <0g

Napomena :

Sve informacije pružene u ovom materijalu služe samo u informativne svrhe i edukaciju opšte populacije o zdravlju i ne bi trebalo da zamene mišljenje ili terapiju vašeg licenciranog medicinskog stručnjaka.

Nadamo se da će informacije koje delimo doprineti vašem zdravlju i blagostanju. Ove informacije su prikupljene iz različitih stručnih izvora, uključujući publikacije medicinskih stručnjaka koji koriste biljne suplemente u svojoj praksi.

Pakovanje 100g We are one

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top