BioProstata kapi za prostatu 100ml Priroda na Dar

1.380 RSD

Mala mlečika i Divlji origano su glavni sastojci kapi po narodnoj medicini ove biljke smiruju upalu prostate i bešike.

BioProstata kapi za prostatu 100ml

BioProstata biljne kapi za prostatu i upalu prostate su formulisane na osnovu znanja fitoterapeuta koje biljke najbolje deluju na bolesti prostate.

Prostata je mišićno-žlezdani organ, pridodat spolnim organima muškaraca. Nalazi se ispod mokraćnog mehura i ispred čmarnog creva. Kroz prostatu prolazi mokraćna cev. Kada je prostata uvećana pritiska mo kraćnu cev i sprečava normalno mokrenje.

Simptomi uvećane prostate su često mokrenje, otežano mokrenje sa utiskom da se bešika nije ispraznila, naprezanje kod mokrenja, stalna potreba da se mokri.

Najbolji prirodni lek za prostatu, rak prostate i uvećanu prostatu je po mnogima sitnocvetna mlečika. Dodajemo tu i prečicu, divlji origano, preslicu i bokvicu, koji čine da deluju na zdravstvene probleme prostate.

Sastav:

Vodeno-etanolni ekstrakti herbe sitnocvetne mlečike, herbe prečice, herbe rastavića, lista muške bokvice i herbe divljeg origana (vranilove trave).

Preporučuju se svima koji imaju maligni rak prostate kao sredstvo koje će koristiti pre operacije da bi smanjili broj malignih ćelija u organizmu i sprečili pojavu metastaza.

Simptomi upale prostate:

Bolovi u predelu ispod i iza prostate, tup bol u donjem delu trbuha, otežano mokrenje, učestalo mokrenje manjih količina mokraće, učestalo mokrenje noću, gnojan ili krvav iscedak iz mokraćne cevi, umor, povišena temperatura.

Prostalgija je bol u prostati:

Problemi prostate su složeni i ne lečite se samostalno i bez nadzora lekara. Narodna medicina je pomoćno lekovito sredstvo i pomaže da se brže osoba oporavi i zaceli. Proveravajte stalno tumor markere. Pijte kapi za prostatu preventivno dva puta godišnje ili po potrebi.

Dejstvo biljaka:

Mala mlečika i Divlji origano su glavni sastojci kapi po narodnoj medicini ove biljke smiruju upalu prostate i bešike.

Umanjuje faktore rizika za uvećanje prostate.

Štite od činilaca koji uzrokuju pojavu promena na organima.

Olakšavaju mokrenje.

Preventiva i nega prostate:

S obzirom da je prostata teško dostupan organ za terapiju, najbolji prirodni lek za prostatu je pažljiva preventiva od bolesti.

Svima iz rizične grupe muškaraca, koji imaju slabost prostate ili porodičnu istoriju bolesti prostate, preporučujemo da 2 puta godišnje, na svakih 6 meseci uzmu po jednu bočicu i da je koriste mesec i po dana, kao preventivu od oboljenja prostate.

Preporučena upotreba:

Ukapati 30 kapi u 2-3 dl vode i popiti. Dnevno unositi  najviše 90 kapi podeljeno u 3 doze (3 x 30 kapi), uvek pre glavnih obroka. Preventivno uzimati 50 kapi jednom ujutru pre obroka. Pre upotrebe promućkati.

Mogu se piti zajedno uz sve medicinske lekove za prostatu jer nemaju kontraindikacija sa njima.

Zvanično registrovan preparat u Ministarstvu zdravlja Srbije pod brojem 13318/2018Pijtedosta

Pakovanje 100ml Priroda na Dar

Cena se ažurira redovno

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top