Mača – zeleni čaj u prahu 100g We Are One

1.270 RSD

Mača Čaj: Čuvajte Zdravlje Sa Svakim Gutljajem

 

Mača – Zeleni Čaj u Prahu: Čuvajte Zdravlje Sa Svakim Gutljajem

Sastav: Zeleni čaj u prahu (mača)

Mača čaj, poznat u Japanu kao Matcha, je specifična vrsta zelenog čaja koja se ističe svojom aromom i lekovitim svojstvima.

Bogatstvo Hranljivih Sastojaka:

  • Zeleni čaj je bogat izvor važnih hranljivih sastojaka, uključujući vitamine A, B kompleksa, C, E i K, kao i minerale u tragovima. Takođe sadrži visok nivo antioksidanata poput polifenola i hlorofila, koji su korisni za zdravlje.

Tradicionalna Priprema i Koristi:

  • Dobija se pažljivim mlevenjem odabranih listova zelenog čaja, zadržavajući njihove nutritivne vrednosti i karakterističan ukus. Poznat je po tradicionalnoj upotrebi u japanskim ceremonijama čaja.

Uravnotežena Energija i Zdravlje:

  • Mača pruža energiju sličnu kafi zahvaljujući sadržaju kofeina, ali uz dodatak L-teanina koji pruža uravnotežen osećaj energije i opuštanja. Takođe je bogat antioksidansima koji podržavaju imunološki sistem, kardiovaskularno zdravlje i mentalne funkcije.

Borba Protiv Dijabetesa i Detoksikacija:

Umirujući Efekat i Antistresna Dejstva:

  • Mača pruža umirujući efekat zahvaljujući L-teaninu, aminokiselini koja podstiče aktivnost alfa talasa u mozgu, omogućavajući dublju koncentraciju i smanjenje stresa.

Preporučena Upotreba:

  • Preporučena dnevna doza je 1-2g (1/4 – ½ kafene kašičice praha), koja se može umutiti u vodu, čaj ili mleko biljnog porekla.

Napomena :

Sve informacije pružene u ovom materijalu služe samo u informativne svrhe i edukaciju opšte populacije o zdravlju i ne bi trebalo da zamene mišljenje ili terapiju vašeg licenciranog medicinskog stručnjaka.

Nadamo se da će informacije koje delimo doprineti vašem zdravlju i blagostanju. Ove informacije su prikupljene iz različitih stručnih izvora, uključujući publikacije medicinskih stručnjaka koji koriste biljne suplemente u svojoj praksi.

Pakovanje 70g We Are One

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top