Čaj od lista Matičnjaka 100g

160 RSD

Čaj od Lista Matičnjaka: Prirodno Rešenje za Brojne Zdravstvene Probleme

Čaj od Lista Matičnjaka: Prirodno Rešenje za Brojne Zdravstvene Probleme

Čaj od lista matičnjaka je izuzetno koristan napitak sa mnogobrojnim zdravstvenim beneficijama koji se koristi u različitim zdravstvenim stanjima.

Koristi

  • Antivirusna Svojstva: Zahvaljujući svojim antivirusnim svojstvima matičnjak je efikasan u tretiranju herpesa, uključujući labijalne i genitalne forme, kao i herpes zostera. Ovo svojstvo čini ga dragocenim dodatkom u borbi protiv virusnih infekcija.
  • Olakšanje Nesanice i Anksioznosti: Poznat po svojoj sposobnosti da umiri nervni sistem i smanji nesanicu, anksioznost i glavobolju, pružajući prirodno rešenje za smirivanje uma i tela.
  • Podrška Digestivnom Sistemu: Koristi se kod želudačne nervoze i može pomoći u smirivanju gastrointestinalnih problema. Osim toga, može biti koristan kod poremećaja rada štitne žlezde, gripa i srčanih bolesti.
  • Prijatan Ukus i Miris: Zahvaljujući svojoj prijatnoj aromi, čaj od matičnjaka je osvežavajući napitak koji može biti užitak za konzumiranje. Poznat je i pod nazivima ‘limun trava’ zbog svog ukusa i ‘pčelinja trava’ zbog svog mirisa.

Sastav i Način Pripreme

  • Sastav: List matičnjaka je bogat etarskim uljem, posebno citralom, kao i drugim korisnim sastojcima poput vitamina i gorkih supstanci.
  • Način Pripreme: Jednu supenu kašiku lista matičnjaka prelijte sa 200 ml ključale vode, poklopite sud i ostavite da odstoji 10 do 15 minuta. Procedite i pijte dve do tri šolje čaja dnevno kako biste iskusili sve prednosti ovog napitka.

Pakovanje 100g rinfuz

U ponudi i pakovanje od 1kg

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top