Čaj od bele Imele 100g

110 RSD

Čaj od bele imele: Prirodna podrška za zdravlje i blagostanje

Čaj od Bele Imele: Prirodna Podrška za Zdravlje i Blagostanje

Čaj od bele imele se u narodnoj medicini se koristi kod povišenog krvnog pritiska, kod reume, i kao pomoćno sredstvo u terapiji tumora.

Bela imela nije samo obična biljka – ona je pravo blago prirode, prepuno lekovitih svojstava koja mogu pozitivno uticati na vaše zdravlje.

Koristi

 1. Borba Protiv Različitih Oboljenja: Bela imela može pomoći u smanjenju krvnog pritiska, olakšavanju simptoma reume i grčeva, pa čak i u lečenju određenih vrsta tumora.
 2. Podrška Kardiovaskularnom Sistemu: Pomaže u regulaciji krvnog pritiska, poboljšava cirkulaciju i sprečava aritmije, što značajno doprinosi zdravlju srca.
 3. Efikasna Podrška Imunološkom Sistemu: U vreme kada je jačanje imuniteta ključno, bela imela svojim antivirusnim svojstvima pruža zaštitu i podršku vašem imunološkom sistemu.
 4. Borba Protiv Respiratornih Infekcija: Osim što pomaže kod prehlade efikasna je u suzbijanju ozbiljnijih respiratornih oboljenja, uključujući karcinom pluća.
 5. Podrška u Menopauzi: Za žene koje prolaze kroz menopauzu, može ublažiti simptome kao što su valunzi i bolovi u zglobovima.
 6. Poboljšanje Plodnosti: Može povećati plodnost kod oba pola, što je korisno za one koji planiraju porodicu.
 7. Stimulacija Limfnog Sistema: Podstiče rad limfnog sistema, koji je ključan za eliminaciju toksina iz organizma i održavanje opšteg zdravlja.

Priprema Čaja

 1. Stavite jednu kašičicu bele imele u šolju.
 2. Prelijte je sa 2 dl ključale vode.
 3. Poklopite i ostavite da stoji 10-15 minuta.
 4. Procedite i pijte.

Pakovanje 100g rinfuz

Original pakovanje 1kg

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top