Figurice za tortu kapa i diploma Set figura

890 RSD

Figurice za tortu kapa i diploma Set figura

Figurice za tortu kapa i diploma su izrađene od fondana. Figurice za torte su savršen način da dodate personalni pečat svakom slavlju. Ručno oblikovane do najsitnijih detalja, ove figurice donose dodatnu notu mašte i kreativnosti svakoj torti. Bez obzira da li je tema rođendan, proslava ili bilo koji poseban događaj, ove figurice su idealan način da se istakne jedinstvenost i posebnost torte.

Lako se postavljaju na različite vrste preliva, kao što su šlag, fondan ili čokolada, čini ih praktičnim i prilagodljivim izborom za bilo koju vrstu torte. Svaka figurica može biti tajni sastojak koji će uneti osmeh na lica gostiju i učiniti tortu nezaboravnom.

Osim toga, širok spektar tema i likova dostupnih u ponudi omogućava vam da pronađete savršen ukras za svaku priliku. Bez obzira da li se radi o omiljenim crtanim junacima, životinjama ili nekom drugom motivu, svaka figurica će pronaći svoje mesto na torti i doprineti ukupnom doživljaju slavlja.

Ukrasi za torte predstavljaju divan način da se izrazi kreativnost i individualnost, i stvaraju nezaboravne trenutke za sve prisutne.

U našem asortimanu ima preko 400 različitih motiva figurica i još toliko sitnih dekoracija. Posetite nas i uverite se.

Dimenzije: kapa fi 12 visina 6 cm

Figure se čuvaju na sobnoj temperaturi. Rok trajanja je 2 godine.

Sve slike su originalne, ali u prirodi su još lepše.

Ako želite da lično preuzmete figuricu, možete izvršiti rezervaciju pozivom na broj telefona 011 630 2697.

Napomena:

Figurice se pažljivo pakuju (big bubble folija), ali ne snosimo odgovornost za eventualna oštećenja prilikom transporta.

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top