Prirodna kozmetika i higijena

Prirodna kozmetika napravljena je od isključivo prirodnih sastojaka koje će vaša koža znati da ceni. Za glatku i nežnu kožu. Izbegavanjem štetnih sastojaka koje unosimo oralnim putem ili preko kože, činimo ogroman korak ka unapređenju svog zdravlja.

U službi zdrave, negovane i lepe kože lica, tela i kose!

Kako godine prolaze, stres modernog života može ostaviti traga i na našoj koži. Svakog dana koža lica i kosa su izložene je različitim spoljnim uticajima. Vetar, kiša, sneg, sunce, grejanje tokom zime, ali i genetika i način ishrane i života mogu ubrzati starenje kože lica ili izazvati promene na njoj.

Za očuvanje kvaliteta kože i kose neophodna je efikasna celodnevna nega kako bi ona izgledala – i osećala se – najbolje moguće.

Prirodna nega lica i kose je izuzetno važna, jer je to jedini način da ga sačuvate, usporite starenje i održite kožu lica zategnutom, jedrom, lepom i sjajnom.

Sadrže najfinije prirodne sastojke hladno ceđenih bilnih ulja, etarskih ulja lekovitih aromatičnih biljaka u harmoniji sa drugim prirodnim aktivnim sastojcima, vitaminima, mineralima i masnim kiselinama – koji ishranjuju kožu i ne remete njenu normalnu funkciju.

Novi proveren proizvod za rast kose Shikakai prah koji se koristi kao šampon za rast kose.

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top