Protein Go On

Protein Go On Nutrition sa visokim udelom proteina 33%. Obezbeđuje dobar deo proteina i 7 vitamina, koji su važni za fizički aktivne ljude. Doprinosi rastu i održavanju mišićne mase i zdravih kostiju.

MPI i VPC 80 koncentrat proteina surutke čine savršeno izabran sastav – čak 33% mlečnog proteina, što doprinosi rastu i održavanju mišićne mase i zdravih kostiju. Magnezijum sadržan u baru pomaže u održavanju ravnoteže elektrolita, pravilnom radu mišića i doprinosi smanjenju umora*.

MPI

Koncentrat proteina surutke VPC 80.

Visok sadržaj:

  • Vitamin C, niacin, vitamin E, pantotenska kiselina, vitamin B6, tiamin i vitamin B12.
  • Visok sadržaj magnezijuma.
  • Visok sadržaj vlakana.
  • Bez dodatnog šećera (sadrži šećere u prirodi).

Nutrition bar

Protein Go On je ukusan i hranjiv međuobrok pre, tokom ili posle vežbanja. Za sportiste i zauzete osobe. Uvek kad je potrebna snaga!💪 Samo jedan bar 33% koji se redovno unosi kao deo pravilno izbalansirane ishrane i zdravog načina života pomoći će da se postigne taj zdravstveni efekat.

Za većinu ljudi koji nemaju vremena za pripremu kvalitetnog obroka jer žure na posao, sastanke, po ceo dan su na terenu. Bar 33% predstavlja najbolji izbor kao obrok za poneti. Pored pravilno izbalansiranog sastava . Bar 33% se izdvaja u odnosu na ponudu svojim fantastičnim ukusom.

Cena se redovno ažurira

 

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top