Energy bar brusnica 40g Wave

135 RSD

„Uživajte u Prirodnoj Energiji sa Energy Barom Brusnica – Ukusna Poslastica za Aktivne Družine“

„Uživajte u Prirodnoj Energiji sa Energy Barom Brusnica – Ukusna Poslastica za Aktivne Družine“

Energy bar brusnica je izvanredna poslastica koja pruža izobilje ukusa i hranljivih sastojaka. Napravljen od sušenih urmi i orašastih plodova, obogaćen suvim voćem bogatim vlaknima, ovaj slatkiš je proizveden isključivo od prirodnih, sirovih sastojaka. Sa svim tim blagodetima, ovaj zdrav slatkiš je pogodan za vegane i vegetarijance, kao i za sve one koji cene posne poslastice na bazi vode.

Ova ukusna i hranljiva poslastica pruža brz i dugotrajan izvor energije, idealan za sve aktivnosti tokom dana. Bez dodatog šećera, Energy bar brusnica je prava poslastica za one koji vode računa o zdravoj ishrani, nudeći ukusan način da se zadovolje slatke želje bez kompromisa po pitanju kvaliteta sastojaka.

Svojim praktičnim pakovanjem i kompaktnom veličinom, ovaj energy bar je savršen izbor za sve koji su u pokretu. Bez obzira da li vam je potrebna dodatna energija za trening, posao ili avanture sa prijateljima i porodicom, ova poslastica će vam pružiti potrebnu podršku i zadovoljstvo ukusom, čineći vaše aktivnosti još prijatnijim i produktivnijim.

Sirove voćne štanglice bez dodatog brašna, šećera i aditiva.

Sastav:

Sušena urma, kandirana brusnica, sirovi indijski orah, sirovi lešnik.

Proizvođač: Bio Concept doo.

Pakovanje 40g Wave

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top