Energy bar sa čia semenkama 40g Wave

135 RSD

„Zdravi i Ukusni Energy Bar sa Čia Semeinkama: Prirodna Energija u Slatkom Zalogaju“

 

„Zdravi i Ukusni Energy Bar sa Čia Semenkama: Prirodna Energija u Slatkom Zalogaju“

Energy bar sa čia semenkama je neodoljiv desert koji kombinuje sušene urme, orašaste plodove i suvo voće, obogaćen čia semenkama kako bi pružio izvor prirodne energije i vitalnosti. Ovaj ukusni slatkiš proizveden je isključivo od sirovih sastojaka, bez dodatog šećera, što ga čini idealnim izborom za sve koji žele zdravu i hranljivu poslasticu.

Osim što je bogat vlaknima, posebno je dizajniran da zadovolji potrebe vegana i vegetarijanaca, jer je potpuno biljnog porekla. Dodatno, ističe se i kao posna opcija, budući da je pripremljen na bazi vode, bez upotrebe životinjskih proizvoda.

Ova ukusna poslastica nije samo izvor energije, već je i izuzetno hranljiva. Zahvaljujući sastojcima poput sušenih urmi, orašastih plodova i suvog voća, energy bar pruža obilje esencijalnih hranljivih materija kao što su proteini, vitamini i minerali. Čia semenke dodatno doprinose nutritivnoj vrednosti, pružajući dodatnu dozu omega-3 masnih kiselina, proteina i vlakana.

Budući da je pripremljen bez dodatih konzervansa ili veštačkih aditiva, energy bar je savršen izbor za sve koji teže zdravom načinu ishrane. Bilo da ga koristite kao međuobrok, dodatak doručku ili kao brzu energetsku podršku pre ili posle treninga. Ovaj slatkiš će vas osvežiti i napuniti prirodnom energijom koja dolazi iz najkvalitetnijih sastojaka prirode.

Sirove voćne štanglice bez dodatog brašna, šećera i aditiva.

Sastav:

Suva urma, sirovi lešnik, kandirana brusnica i čia seme 10%.

Proizvođač: Bio Concept doo.

Pakovanje 40g Wave

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top