Figurice za tortu žuti Lav Hit figura

750 RSD

Figurice za tortu žuti Lav Hit figura

Figurice za tortu žuti Lav su izrađene od fondana. Figurice za torte su savršen način da dodate personalni pečat svakom slavlju. Ručno oblikovane do najsitnijih detalja, ove figurice donose dodatnu notu mašte i kreativnosti svakoj torti. Bez obzira da li je tema rođendan, proslava ili bilo koji poseban događaj, ove figurice su idealan način da se istakne jedinstvenost i posebnost torte.

Lako se postavljaju na različite vrste preliva, kao što su šlag, fondan ili čokolada, čini ih praktičnim i prilagodljivim izborom za bilo koju vrstu torte. Svaka figurica može biti tajni sastojak koji će uneti osmeh na lica gostiju i učiniti tortu nezaboravnom.

Osim toga, širok spektar tema i likova dostupnih u ponudi omogućava vam da pronađete savršen ukras za svaku priliku. Bez obzira da li se radi o omiljenim crtanim junacima, životinjama ili nekom drugom motivu, svaka figurica će pronaći svoje mesto na torti i doprineti ukupnom doživljaju slavlja.

Ukrasi za torte predstavljaju divan način da se izrazi kreativnost i individualnost, i stvaraju nezaboravne trenutke za sve prisutne.

U našem asortimanu ima preko 400 različitih motiva figurica i još toliko sitnih dekoracija. Posetite nas i uverite se.

Dimenzije: visina 10-12 cm

Figure se čuvaju na sobnoj temperaturi. Rok trajanja je 2 godine.

Sve slike su originalne, ali u prirodi su još lepše.

Ako želite da lično preuzmete figuricu, možete izvršiti rezervaciju pozivom na broj telefona 011 630 2697.

Napomena:

Figurice se pažljivo pakuju (big bubble folija), ali ne snosimo odgovornost za eventualna oštećenja prilikom transporta.

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top