Figurice i ukrasi za torte

Figurice i ukrasi za torte od fondana sa kojima vaše rođendanske torte izgledati savršeno. Dekorišite vašu tortu veoma brzo i jednostavno omiljenim likom vaših mališana. Na pravom ste mestu ako želite da obradujete vaše najmilije.

Vi tražite figurice, ukrase za tortu, sitne dekoracije ili jestive slike od fondana?

Jestive slike, poklopce za mafine, čokoladu za popse… Ako u našoj galeriji ne pronađete ono što vas zanima, pozovite nas jer je asortiman u prodavnici mnogo veći.

Možete pogledati našu ponudu i na društvenim mrežama. Sve vaše želje brižno pakujemo u pakete i šaljemo na sve adrese u Srbiji. Dozvolite nam da budemo redovan gost na vašim proslavama.

Možete pretvoriti svoju tortu u malo remek delo uz naše figurice i ukrase za tortu.

Na Vama je da ispečete fine domaću tortu, a mi smo za Vas pripremili bogatu ponudu : od gotovih torti, fondana u svim bojama, čokolade u boji, sitnih detalja, figurica , ukrasa za torte, ruža….

Sitne dekoracije:

mrvice, perlice, leptirići, bubamare, stikeri, poklopci za mafine, šljokice, cvetići, listići, srca, zvezdice i još mnogo toga..

Najboje je da nas posetite!😊

Možete rezervisati željeni model figurice za torte ako želite da je preuzmete u našem objektu 011-630 2697, 011-3984 695 .

Nalazimo u Beogradu opština Voždovac u Paunovoj 3a (Nea Pendeli 4) naselje Banjica preko puta Univerexporta.

Detalji za isporuku:

roba se šalje kurirskom službom na teritoriji Srbije ili se preuzima u prodavnici.

Cena se redovno ažurura