Slike za tortu

450 RSD

Slike za tortu

Jestive slike za tortu od fondana sa omiljenim likovima vaših mališana. U svakom trenutku imamo preko 200 različitih motiva.

Na pravom ste mestu ako želite da obradujete vaše najmilije. Ako želite nešto originalnije tu su za vas i figurice , pogledajte deo našeg asortimana.

Slike su izrađene od fondana i prehrambenih boja.

Upotrebljavaju se tako što se u finišu izrade torte, sliku postaviti preko fondana ili šlaga i tako ostave neko vreme da se ovlaže i stope sa oblikom torte. Zbog sjedinjavanja, potrebno je da stoji na torti oko 6 sati ili kraće ukoliko se postavlja preko šlaga.

Ukrasite Vašu tortu veoma brzo i jednostavno

Na jednom mestu možete naći veliki izbor figurica, ukrasa za torte i dekoracija . Dozvolite nam da budemo redovan gost na vašim proslavama. Pretvorite svoje poslastice u mala remek dela.

Na Vama je da ispečete fine domaće poslastice, a mi smo za Vas pripremili bogatu ponudu od belgijske čokolade, figurica od fondana pa do najsitnih dekoracija, koje će Vam olakšati i ubrzati ukrašavanje.

Obradujte svoje mališane.👧👦

Napomena:

Možete proveriti da li imamo na stanju sliku sa omiljenim likom vaših mališana 011-630 2697 ,011-3984 695 .

Nalazimo u Beogradu na Voždovcu ( google maps Kokanova 3 ) Nea Pendeli 4 novi naziv ulice, naselje Banjica preko puta Taxi stanice.

Detalji za isporuku: roba se šalje kurirskom službom na teritoriji Srbije ili se preuzima u prodavnici.

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top