Organska biljna pavlaka za kuvanje

Organska biljna pavlaka za kuvanje bez laktoze i glutena. Pogodna za vreme posta, osobama sa intolerancijom na laktozu, gluten i vegeterijancima. Unesite prirodnu slatkoću na vaš sto. Vrhunski napravljene od potpuno  prirodnih sastojaka koji nadahnjuju svaku vašu hranu na slasno egzotičan način.

Biće savršen spoj za vaše egzotične recepte i još mnogo toga – od peciva i poslastica do letnjih koktela, ukus ćete zaokružiti kašikom ovog užitka bez glutena!

Njeno kremasto savršenstvo i glatka tekstura čine je obaveznim osnovnim sastojkom u vašoj kuhinji.

Odlična za slana jela, slatke ukrase i kreativne umake. Koristite ove pavlake za kuvanje jer su svestrane u kuhinji. Dodaju završni dodir sosovima, supama, čorbama i sličnim jelima. Pogodne za intolerantne na laktozu i mlečne proteine. Proizvedene od sirovina koje prirodno ne sadrže gluten.

Napomena:

Web sajt www.cecinbiospajz.rs sadrži oznake i tekstove koji se odnose na oznake a koji, u skladu sa zakonskim propisima, ne predstavljaju artikle koji su predmet prodaje, već su isključivo tagovi za pretraživanje pojmova.

U okviru asortimana koji se nudi jasno su naznačeni proizvodi koji su predmet online prodaje, čiji nazivi su u skladu sa Zakonom.

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top