Sojina pavlaka za kuvanje organska 200ml Condi

180.00RSD

Prirodno je bez laktoze i zato je vrlo lako svarljiva.

Sojina pavlaka za kuvanje

Sojina pavlaka je alternativa pavlaci za kuvanje ima laganu konzistenciju, ukusnog ukusa, prirodno je bez laktoze i glutena pa je zato je vrlo lako svarljiva.

Posno bez GMO, bez laktoze, glutena i šećera

Ne sadrži sirovine životinjskog porekla pa je pogodan za dane posta, vegetarijance i vegane.Prepručuje se još makrobiotičarima, sportistima kao i svima koji drže do zdravlja ili su na režimu redukovane ishrane.

Manje masti i holesterola

U odnosu na ostale izvore proteina, soja je u ishrani nezamenljiva. Npr. porcija svinjskog mesa sadrži oko 24g masti a u jednoj porciji sojinih proizvoda naćičete veoma malo masti masti i 0 g holesterola.

Soja je bogata proteinima

Najbogatiji izvori proteina su namirnice životinjskog porekla i mlečni proizvodi. To su crveno meso, živinsko meso, jaja, morski plodovi, mleko, sir, jogurt…

Soja je bogata lako svarljivim proteinima pa je pogodna za sve kojima je u ishrani neophodna kvalitetna količina proteina.

Amino kiseline

Soja sadrži sve esencijalne amino kiseline i to je čini jedinstvenom. Postoji 20 uobičajnih amino kiselina od kojih su 8-10 esencijalne. To znači da njih organizam mora unositi kako bi funkcionisao.

Zdravlje

Dodavanjem umerenih količina tofu soje u ishranu, učinićete veliku stvar. Soja smanjuje rizik od razvoja određenih vrsta raka, smanjuje verovatnoću razvoja kardiovaskulanih bolesti, snižava holesterol i sprečava aterosklerozu.

Namena

Možete je koristiti za pripremu bilo kojih obroka.Pavlaka od soje se koristi kao zamena za neutralnu pavlaku. Neutralnog je ukusa, a hrani daje lepu i kremastu teksturu. Koristi se za kuvanje, razne soseve, paste…

Prepručuje se makrobiotičarima, vegetarijancima, sportistima kao i svima koji drže do zdravlja ili su na režimu redukovane ishrane.Neizostavan sastojak veganske kuhinje.Moze potpuno zameniti pavlaku životinjskog porekla.

Odlična je i za slatke kremove

Unesite prirodnu slatkoću kokosovog mleka na vaš sto sa pirinčanim kremom za kuvanje, vrhunski napravljenom od potpuno organskih sastojaka koja nadahnjuje svaku vašu hranu na slasno egzotičan način.

Biće savršen spoj za vaše egzotične recepte i još mnogo toga – od peciva i poslastica do letnjih koktela, ukus ćete zaokružiti kašikom ovog užitka bez glutena!

Na vama je šta ćete pripremiti s lakoćom i ukusom!🥗🍝🥣🍰

Način upotrebe:

Pre upotrebe promućkati. Nakon otvaranja držati u frižideru i potrošiti u roku od 3-4 dana.

Ako je želite mutiti za slatku varijantu pre toga je dobro ohladite.

Napomena

Pogodno za intolerantne na laktozu i mlečne proteine ( kazein ).

Proizvedeno od sirovina koje prirodno ne sadrže gluten.

Sastav  :

Voda, hladno ceđeno suncokretovo ulje, soja, biljne masti, maltodekstrin, emulgator lecitin suncokreta, ksantan, guar brašno, karogen, so, prirodna aroma ( iz biološkog uzgoja ).

Prosečna hranjiva vrednost na 100g/ml

Energija kcal 241 kcal

Masti 21g

Od kojih zasićene masne kiseline 4g

Ugljeni hidrati 3.5g

Od kojih šećeri 0.3g

Vlakna 0.5g

So 2.5g

Organska pavlaka za kuvanje organska 200ml Condi

error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top