Posna pavlaka

Posna pavlaka bez laktoze, glutena i mlečnih proteina. Organske biljni kremovi za kuvanje, pogodni za vreme posta, za vegane i vegeterijance. Unesite prirodnu slatkoću na vaš sto. Vrhunski napravljene od potpuno  prirodnih sastojaka koji nadahnjuju svaku vašu hranu na slasno egzotičan način.

Biće savršen spoj za vaše egzotične recepte i još mnogo toga – od peciva i poslastica do letnjih koktela, ukus ćete zaokružiti kašikom ovog užitka bez glutena!

Njihovo kremasto savršenstvo i glatka tekstura čine ih obaveznim osnovnim sastojkom u vašoj kuhinji. Odlične su za slana jela, slatke ukrase i kreativne umake.

Koristite ove posne pavlake kao i običnu pavlaku za kuvanje jer su svestrane je u kuhinji. Dodaju završni dodir sosovima, supama, čorbama i sličnim jelima. Pogodno za intolerantne na gluten, laktozu i mlečne proteine.

Napomena:

Web sajt www.cecinbiospajz.rs sadrži oznake i tekstove koji se odnose na oznake a koji, u skladu sa zakonskim propisima, ne predstavljaju artikle koji su predmet prodaje, već su isključivo tagovi za pretraživanje pojmova.

U okviru asortimana koji se nudi jasno su naznačeni proizvodi koji su predmet online prodaje, čiji nazivi su u skladu sa Zakonom.

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top