Modeling masa za fino modelovanje figurica 1kg

590 RSD

Pogledajte ovde kompletan asortiman fondana ➡ https://cecinbiospajz.rs/oznaka-proizvoda/fondan/

Kategorija: Oznaka:

Modeling masa za fino modelovanje figurica 1kg

Modeling fondan masa za fino modelovanje figurica je popularan sastojak u svetu dekoriranja torti . Ova masa je fleksibilna i omogućava izradu raznih oblika, figura i ukrasa koji se koriste za ukrašavanje torti, kolača, cupcakes-a i drugih poslastica. Evo nekoliko ključnih informacija o fondan masi za modelovanje:

  1. Sastav: Fondan masa je često napravljena od šećera, vode i gela (želatina) kako bi postala lako oblikovana i izdržljiva. Komercijalno dostupni fondan često takođe uključuje dodatke poput glicerina kako bi se poboljšala tekstura i elastičnost.
  2. Boje i ukusi: Fondan masa se može dodatno obojiti prema potrebi.
  3. Upotreba: Fondan masa se koristi za prekrivanje torti i izradu različitih ukrasa.  Može se oblikovati u različite oblike, poput cvetova, figura i drugih dekoracija.
  4. Modelonje i oblikovanje: Fondan masa je izuzetno prilagodljiva i omogućava detaljno modelovanje. Korišćenjem alata za modelovanje, možete stvoriti različite teksture i detalje na figurama ili ukrasima koje izrađujete.
  5. Trajnost: Fondan masa često ima dugu trajnost ako se čuva na suvom i hladnom mestu. Nakon izrade ukrasa fondan masa se može stvrdnuti na vazduhu, čineći ga stabilnim i postojanim.

Fondan masa za modelovanje pruža široki spektar kreativnih mogućnosti u svijetu dekoriranja poslastica, čineći svaku poslasticu jedinstvenom i vizualno privlačnom.

Pakovanje 1kg

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top