Belgijska bela čokolada Callebaut 400g

788 RSD

Callebaut bela belgijska čokolada ima divan ukus sa izraženim mlečnim, kremastim, karameličnim i vanilinim notama u savršenom balansu.

Belgijska bela čokolada Callebaut 400g

Belgijska bela čokolada koliko god može biti belgijska, jer se pretežno pravi od mleka krava koje pasu na belgijskim pašnjacima i šećera od lokalno uzgajane šećerne repe.

Ukoliko biste hteli da, u jednoj reči, opišete dom kao najfiniju belu belgijsku čokoladu ili bogatstvo najfinijih čokoladnih ukusa, rekli biste Callebaut.

Zašto? Zato što je to jedna od retkih koja je dovoljno dobra ne samo za svakog od nas već i za kuvare najboljih svetskih restorana. Pravljenje divnih slatkih radosti za svoje prijatelje i obožavatelje je ono čime se Callebaut bavi, iz generacije u generaciju, od 1911. godine.

Ideja sa kojom je Octaaf Callebaut započeo proizvodnju u Belgiji i kojom se kompanija dan danas vodi je “od zrna do čokolade”. Ostvarena je kroz kontrolu svih faza proizvodnje — od gajenja, odabira i branja najfinijih kakao zrna iz netaknute prirode. Pa sve do vrhunskih belgijskih majstora cokolade koji od njih stvaraju najkvalitetnije i najukusnije cokoladne proizvode za ljubitelje širom sveta.

Jer, za Cellebaut ovo nije samo priča o čokoladi, već priča o ljubavi koja traje preko sto godina.

Bela belgijska čokolada ima divan ukus sa izraženim mlečnim, kremastim, karameličnim i vanilinim notama u savršenom balansu.

Može se upariti sa širokim spektrom sastojaka i ukusa: od kiselog do gorkog, začina do biljaka i od voća do piva.

Sa Callebaut white chocolate svojim gostima možete priuštiti neverovatno zadovoljstvo i uživanje u intenzivnom ukusu najfinije belgijske tople cokolade. Kombinacijom navedenih proizvoda, koji ponaosob čine savršeno izbalansiran spektar sastojaka, zaokupićete pažnju i najzahtevniji gostiju.

Sa svojom srednje fluidnošću, ovo je odlična svestrana poslastica. Bela čokolada se koristi  za izradu pločica čokolade ili šupljih figura. Iznenadiće vas svojim divnim satenskim sjajem i brzom teksturom. I u potpunosti se oslonite na to da biste aromatizovali mousse, kreme, sladolede, pića i soseve.

Sastav:

šećer, kakao maslac, punomasno mleko u prahu, emulgator, soja lecitin, 100% prirodna aroma vanile ( minimum 31% kakao mase )

Ukus je divan uravnotežen– mlečno – kremasti .

Pakovanje 400g Callebaut

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top