Belgijska bela čokolada Callebaut 400g

788 RSD

Cellebaut ima divan ukus sa izraženim mlečnim, kremastim, karameličnim i vanilinim notama u savršenom balansu.

Belgijska bela čokolada Cellebaut 400g

Belgijska bela čokolada koliko god može biti belgijska, jer se pretežno pravi od mleka krava koje pasu na belgijskim pašnjacima i šećera od lokalno uzgajane šećerne repe.

Ukoliko biste hteli da, u jednoj reči, opišete dom najfiniju belgijsku čokoladu ili bogatstvo najfinijih čokoladnih ukusa, rekli biste Callebaut.

Zašto? Zato što je to jedna od retkih  koja je dovoljno dobra ne samo za svakog od nas već i za kuvare najboljih svetskih restorana. Pravljenje divnih slatkih radosti za svoje prijatelje i obožavatelje je ono čime se Calebaut bavi, iz generacije u generaciju, od 1911. godine.

Ideja sa kojom je Octaaf Callebaut započeo proizvodnju u Belgiji i kojom se kompanija dan danas vodi je “od zrna do cokolade” i ostvarena je kroz kontrolu svih faza proizvodnje — od gajenja, odabira i branja najfinijih kakao zrna iz netaknute prirode, do vrhunskih belgijskih majstora cokolade koji od njih stvaraju najkvalitetnije i najukusnije cokoladne proizvode za ljubitelje širom sveta.

Jer, za Callebaut ovo nije samo priča o čokoladi, već priča o ljubavi koja traje preko sto godina.

Ima divan ukus sa izraženim mlečnim, kremastim, karameličnim i vanilinim notama u savršenom balansu. Može upariti sa širokim spektrom sastojaka i ukusa: od kiselog do gorkog, začina do biljaka i od voća do piva.

Sa Callebaut proizvodima svojim gostima možete priuštiti neverovatno zadovoljstvo i uživanje u intenzivnom ukusu najfinije belgijske tople cokolade. Kombinacijom navedenih proizvoda, koji ponaosob čine savršeno izbalansiran spektar sastojaka, zaokupićete pažnju i najzahtevniji gostiju.

Sa svojom srednje fluidnošću, ovo je odlična svestrana poslastica. Koristi se u pločicama čokolade ili šupljim figurama, a iznenađuje vas svojim divnim satenskim sjajem i brzom teksturom. I u potpunosti se oslanjajte na to da biste aromatizirali mousse, kreme, sladolede, pića i soseve.

Sastav:

šećer, kakao maslac, punomasno mleko u prahu, emulgator, soja lecitin, 100% prirodna aroma vanile ( minimum 31% kakao mase )

Ukus je divan uravnotežen– mlečno – kremasti .

Pakovanje 400g Callebaut

Cena se redovno ažurira
Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top