Pusa keks bez glutena 150g Aleksandrija

130 RSD

Pusa Keks Bez Glutena: Zdrav Užitak za Sve Generacije

Pusa Keks Bez Glutena: Zdrav Užitak za Sve Generacije

Lako Svarljiv i Nutritivno Bogat

Pusa keks bez glutena od prosa i kakaoa je lako svarljiv, bogat mineralima i vlaknima, a obiluje i antioksidansima iz kakaoa. Mineralni sastav prosa pozitivno deluje na rad nervnog sistema, dok kakao doprinosi zdravlju srca i krvnih sudova.

Blagodeti Kakaoa

Kakao je bogat flavonoidima koji utiču na elastičnost arterija i vena. Najnovija istraživanja su pokazala da kakao štiti od srčanih bolesti i moždanog udara. Redovna upotreba namirnica od kakaoa podstiče raspoloženje i otklanja stres.

Idealno za Mališane

Pusa keks je posebno pogodan slatkiš za mališane u najranijem uzrastu. Zbog svog bogatog sastava i visokog sadržaja vlakana i minerala, predstavlja zdravu i ukusnu opciju za decu.

Za Osobe sa Intolerancijom na Gluten

Ovaj keks je namenjen ishrani osoba sa intolerancijom na gluten. Bezbedan je za konzumaciju onima koji moraju da izbegavaju gluten u svojoj ishrani, pružajući im zdravu i ukusnu alternativu tradicionalnim slatkišima.

Sastav:

Brašno od prosa (20%), kukuruzno brašno, šećer, biljna mast, kakao prah sa redukovanim sadržajem masti (5%), sirovi sojin lecitin, kuhinjska so, sredstvo za dizanje testa (amonijum bikarbonat), brašno guar pasulja, kukuruzni skrob, brašno od pirinča, vanilin šećer.

Nutritivna vrednost na 100g:

Energetska vrednost 2167 kJ (541 kcal)

Proteini 5g

Ugljeni hidrati 57g

Masti 32g

Pakovanje150g Aleksandrija

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top