Hleb bez glutena Pan Blanco Schar 250g

299 RSD

Bez glutena i laktoze.

Hleb bez glutena Pan Blanco Schar 250g

Schar hleb bez glutena Pan Blanco je namenjen osobama intolerantnim na gluten. Hleb tanko rezan, od nekoliko zrna. Takođe ne sadrži ni laktozu, pa ga mogu koristiti i osobe sa intolerancijom na laktozu.

Gluten je vrsta proteina, koji se prirodno nalazi u pšenici, ječmu, raži, spelti, bulguru i kuskusu.

S obzirom na sve veću i češću konzumaciju proizvoda koji ga sadrže, ljudi su vremenom izgradili intoleraniciju na ovaj protein, koja se najčešće ogleda u simptomima poput nadimanja, gasova, pojave glavobolja ili migrena, potom upalnih procesa na koži, kao i zadržavanja tečnosti u organizmu.

Ukoliko želite da se probudite nasmejani, na svoj sto za doručak ga servirajte. Možete čak i malo duže odspavati odmah je spreman za jelo, treba samo da odlučite sa čime ćete ga jesti.

Džem, med ili čokoladni namaz, kao i jesti ga samog, uvek je dobar izbor za hranjiv doručak. Utolite svoju glad za celi ostatak dana – mnoštvo vlakana za savršen početak dana naći ćete upravo u ovom proizvodu. „Comme il faut!“ kako bi rekli Francuzi – To tako mora biti!

Sastav:

Kukuruzni skrob, voda, pirinčano brašno, suncokretovo ulje, šećer, sredstvo za zgušnjavanje: brašno semena guar pasulja, hidroksi propil metil celuloza, protein lupina, kvasac, so, jabukovo vlakno,  aroma, emulgator: estri mono acetilne i diacetilne vinske kiseline monoglicerida i diglicerida jestivih masnih kiselina.

Nutritivna vrednost na 100g:

Energetska vrednost 889kJ/211kcal

Masti 2g

Od čega zasićene masne kiseline 0g

Ugljeni hidrati 41g

Od čega šećeri 7g

Proteini 2g

Vlakna 7g

So 1g

Pakovanje 200g Schar

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top