Ružina vodica Plantoil 100ml

370 RSD

Ružina vodica oslobađa kožu umora i vraća joj sjaj, poznata kao najbolji čistač kože.

Ružina vodica Plantoil 100ml

Ružina vodica je poznata kao izuzetan prirodni čistač kože, a njena redovna upotreba doprinosi očuvanju prirodne lepote, zdravlja i mekoće kože.

Mnoge poznate ličnosti, poput egipatske kraljice Kleopatre, koristile su ružinu vodicu za negu lica i tela, a legenda čak kaže da se Kleopatra često kupala u vodi sa ružinim laticama.

Danas postoje mnoge vrste ruža, ali damask ruža (Rosa Damascena) se smatra jednom od najkvalitetnijih, posebno u kozmetičkim krugovima. Ovo ulje, dobijeno destilacijom, smatra se dragocenim zbog svojih blagotvornih efekata na kožu.

Damask ruža potiče iz Irana, ali se danas najviše uzgaja u Bugarskoj i Turskoj. Bugarska ruža, poznata i kao „Dolina ruža“, uzgaja se u oblasti Kazanlak.

Idealna je za čišćenje kože lica, kao blagi antiseptik i tonik za kožu. Ona revitalizuje kožu i poboljšava njenu teksturu, a može se mešati sa različitim supstancama radi dobijanja mirisnih krema, posebno pogodnih za suvu, zrelu i osetljivu kožu.

Osim toga je nezaobilazan preparat u indijskoj kozmetičkoj tradiciji, jer je često nazivaju čarobnim eliksirom lepote zbog svoje raznolike primene.

Korišćenje ružine vodice za lice i kosu donosi mnoge benefite, uključujući održavanje pH balansa kože, antiinflamatorna svojstva koja umiruju iritacije, čišćenje pora i toniranje kože, hidrataciju i revitalizaciju kože, kao i poboljšanje kvaliteta kose i smanjenje znakova starenja kože.

Sastav:

Vodeni ekstrakt nastao hlađenjem vodene pare prilikom destilacije ružinog ulja.

Način primene :

Pomešajte je sa vašom maskom za lice kako biste pojačali tonično delovanje, ili uklonite ostatke maske koristeći vatu natopljenu ružinom vodicom kako biste obezbedili prirodnu svežinu i smirujući parfem tokom dana.

Ružina vodica Plantoil 100ml

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top