Trifala kapsule 60kp GoodCare

1.170 RSD

Trifala efikasno čisti i detoksikuje najdublje nivoe organizma bez iscrpljivanja telesnih rezerve.

Trifala kapsule 60kp

Trifala kapsule su biljni preparat koji efikasno čisti i detoksikuje najdublje nivoe organizma bez iscrpljivanja telesnih rezervi. Zbog toga trifala spada u najcenjenije biljne preparate na svetu.

Ako se osećate tromo, bezvoljno ili zapušeno, postoji velika verovatnoća da je vaše telo puno toksina.

Prema Mahariši ajurvedi, toksini se nakupljaju kada su vaše varenje hrane i izlučivanje otpadnih materija nepravilni, što dovodi do kožnih problema, menstrualnih tegoba, iscrpljenosti. Takođe kod depresije i mnogih drugih zdravstvenih neravnoteža.

Sastav trifale:

sprašen plod amle, haritaki i bibhitaki.

Dejstvo:

  • Detoksikuje čitavo telo.
  • Snažno protivupalno i antivirusno sredstvo.
  • Čisti i tonira gastro-intestinalni trakt.
  • Ispravlja konstipaciju i lenja creva.
  • Čisti jetru, žuč, creva i krv.
  • Doprinosi održavanju zdravog nivoa holesterola.
  • Smanjuje salo, jača oči i kožu.
  • Pročišćava urin, jača urinarni trakt.
  • Razlaže šlajm, pomaže iskašljavanje.
  • Poboljšava delotvornost drugih biljnih preparata.

Biljke koje ulaze u sastav Trifale :

Embilca officinalis – Amalaki

Amalaki (Emblica officinalis),  poznata kao Indijski ogrozd, daje okrugli zelenkasto-žuti plod dijametra 2-3 cm. Ovaj plod je jedan od najboljih izvora antioksidanata u svetu i sadrži velike količine vitamina C u prirodnom obliku .

Amalaki čisti krv, potiče proizvodnju crvenih krvnih zrnaca, reguliše krvotok, zaustavlja krvarenja, jača rad srca i održava ravnotežu šećera u krvi.

Antibakterijska i astringentna svojstva sprečavaju infekciju i pomažu u lečenju čireva. Koristi se kao laksativ za olakšavanje zatvora, ako postoje hemoroidi.

Osnažuje imunološki sistem, poboljšava rad pluća  jetre. Odlična je za poboljšanje vida. Koristi se za higijenu usne šupljine, jača zube, kosti i nokte.

Pomaže rastu kose i učinkovita je kod opadanja kose. Uklanja umor, popravlja mentalne sposobnosti i poboljšava seksualnu funkciju. Jedna je od najjačih pomlađujućih biljaka.

Terminalia chebula – Haritaki

Haritaki je plod drveta Terminalia chebula. U Indiji ga takođe nazivaju „božanskim plodom“.Uklanja otrove iz tela, reguliše probavni sistem, naročito funkciju debelog creva, sprečava crevne grčeve. Delotvoran je protiv glisti i u liječenju kolitisa.

Poseduje snažno antibakterijsko, protivupalno i protivgljivično delovanje. Neke studije otkrile su da je efikasan u lečenju bakterije E. coli. Uravnotežuje krvni pritisak i poboljšava rad srca.

Terminalia belerica – Bibhitaki

Bibhitaki je plod drveta Terminalia belerica. U tradicionalnoj ayurvedskoj medicini koristi se kao sredstvo za pomlađivanje, čišćenje i hranjenje organizma.

Jača želudac, čisti creva i poboljšava njihov tonus, eliminiša crevne parazite te pozitivno deluje na čitav probavni sistem. Plod deluje antibakterijski. Koristi se kod vodene bolesti, hemoroida i dijareje.

Trifala je efikasna kod rastvaranja i izbacivanja kamenaca iz mokraćnog sistema.

Preporučena upotreba proizvoda:

1 kapsula 3 puta dnevno.

Upozorenja:

Žene koje doje, trudnice, deca mlađa od 12 godina ili osobe koje su preosetljive na bilo koji od navedenih sastojaka, trebalo bi da se posavetuju sa svojim lekarom.

Pakovanje 60kp GoodCare

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top