Proteinski Pire – Bez Glutena 180g

180 RSD

Proteinski Pire sa Leblebijom i Prosom – Bez Glutena

Proteinski Pire sa Leblebijom i Prosom – Bez Glutena

Proteinski pire  bez glutena, od leblebije i prosa je idealan za one koji žele nutritivno bogat i ukusan obrok. Ovaj posni proizvod savršeno odgovara keto i proteinskim dijetama, jer pruža visok sadržaj proteina i vlakana koji su ključni za održavanje energije i sitosti tokom dana.

Ključne Prednosti

  • Visok Sadržaj Proteina: Leblebije i proso su bogati proteinima, čineći ovaj pire izvrsnim izborom za povećanje unosa proteina u ishrani.
  • Bogato Vlaknima: Vlakna iz leblebija i prosa pomažu u održavanju zdravog sistema za varenje i pružaju dugotrajan osećaj sitosti.
  • Nizak Glikemijski Indeks: Sa niskim glikemijskim indeksom, ovaj pire pomaže u održavanju stabilnog nivoa šećera u krvi, što je posebno korisno za osobe na keto ili niskougljenohidratnim dijetama.
  • Veganski Proizvod: Potpuno biljnog porekla, ovaj pire je idealan za vegane i sve koji preferiraju biljne alternative.
  • Posan: Savršen za dane posta ili za sve koji žele da izbegnu životinjske proizvode.

Način Upotrebe

Proteinski pire sa leblebijom i prosom je vrlo jednostavan za pripremu. Možete ga koristiti kao glavni obrok ili kao prilog različitim jelima. Kombinujte ga sa povrćem, koristite kao prilog uz glavna jela ili ga konzumirajte samostalno kao zdrav i hranljiv obrok.

Ovaj proteinski pire je pravi izbor za sve koji žele zdrav i balansiran obrok, a istovremeno žele uživati u ukusnoj i zasitnoj hrani. Bilo da ste na keto dijeti, pratite proteinski režim ishrane ili jednostavno želite povećati unos biljnih proteina i vlakana, proteinski pire sa leblebijom i prosom je pravi izbor za vas.

Pakovanje 180g Aleksandrija

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top