Crvena maka

Crvena maka pruža potpuni hormonalni balans, podiže nivo energije i vitalnosti. Zamislite je kao vašu dnevnu dozu energije i balansa za telo, koja vas podržava u svakodnevnom životu.

Sastav: Organska crvena maka u prahu

Crvena maka je jedna od tri sorte peruanske make, koja se razlikuje ne samo po boji već i po svom hemijskom sastavu. Ova retka sorta čini  30% ukupne proizvodnje i ima najveći procenat bioaktivnih supstanci u poređenju sa žutom i crvenom makom.

Ove razlike po bojama donose specifične koncentracije alkaloida makaena, koji imaju pozitivan uticaj na zdravlje. Na primer, crvenu maku su tradicionalno koristile žene u Andima, dok su muškarci često preferirali crnu. Žuta se sa druge strane često se koristi kod dece i starijih osoba.

Bogata vitaminima B grupe, C i E, M pa predstavlja pravu riznicu hranljivih materija. Sadrži gotovo 20 različitih aminokiselina, uključujući 7 esencijalnih, pružajući vašem telu sve što mu je potrebno za optimalno funkcionisanje.

Poznato je da pozitivno utiče na rad mozga, poboljšava memoriju, koncentraciju, učenje i kognitivne funkcije.

Pokazuje se efikasnom u povećanju energije, fizičke izdržljivosti, potencije, seksualne želje i plodnosti kod muškaraca. Doprinosi regulaciji sna, stabilizaciji nivoa testosterona, TSH-a, hormona rasta i glukoze u krvi

Doprinosi mentalnom blagostanju, osećaju zadovoljstva i ispunjenosti regulacijom lučenja serotonina i endorfina, hormona sreće.

Za koga je korisna maka crvene boje?

  • Za žene i muškarce koji žele da podignu libido, energiju i raspoloženje
  • Za muškarce koji imaju problem sa prostatom
  • Za žene i muškarce kojima je potrebna podrška za zdravlje i gustinu kostiju (smatra se važnijim benefitom za žene zbog osteoporoze  i smatra se da zbog ovog efekta pomaže u regulaciji hormona)
  • Za sve one koji žele da poboljšaju kognitivne funkcije

 Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top