Crvena Maka u prahu 150g Just Superior

1.290 RSD

Superior crvena maka spada u adaptogene biljke, i kao takva pomaže prilagođavanje organizma nepovoljnim uslovima sredine i sprečava poremećaje izazvane stresnim situacijama.

 

Crvena Maka u prahu 150g Just Superior

Crvena maka je zaista izuzetno korisna biljka i jedna od najmoćnijih prirodnih namirnica koje možete koristiti.

Maka, poznata i kao Lepidium Peruvianum Chacon, potiče iz porodice Brassicaceae i ima svoje korene u Peruu. Ova biljka se smatra adaptogenom, što znači da uspeva u izazovnim uslovima zahvaljujući svojoj sposobnosti prilagođavanja.

Zbog ove osobine, nazivamo je „pametnom biljkom“, jer u ljudskom organizmu deluje na sličan način. Maka ima sposobnost da prepozna potrebe našeg tela i pomaže u uspostavljanju ravnoteže u funkcionisanju organa i proizvodnji energije.

U prirodi, peruanska maka se javlja u tri različite vrste, koje se razlikuju po boji i zastupljenosti. Žuta maka čini 60% ukupnog uzgoja, crvena 30%, dok crna čini 10%.

Ove razlike u boji nose sa sobom specifične koncentracije alkaloida makaena, koji imaju blagotvoran uticaj na zdravlje. Na primer, crvena maka je tradicionalno bila popularna među ženama u Andima, dok je crna često bila birana od strane muškaraca. Žuta maka, s druge strane, često se koristi kod dece i starijih osoba.

Nauka i korisnička iskustva potvrđuju da redovno konzumiranje samo jedne kašičice kvalitetne crvene make može značajno poboljšati energiju, izdržljivost, fokus, libido, raspoloženje i plodnost, bez ikakvih neželjenih efekata!

Zašto je Superior Maka najbolji izbor?
  • Autentična, snažna i čista, uzgajana u srcu Perua.
  • Garantovano poreklo i čistoća – svaki plod pažljivo je odabran kako bi se osigurala izuzetna kvaliteta.
  • 100% sirova i sušena na suncu.
  • Registrovana u Ministarstvu zdravlja – proizvod je podvrgnut rigoroznim analizama.
  • Direktno od uzgajivača iz najplodnijeg dela peruanskih Anda, pružajući samo vrhunski proizvod.

Kome se preporučuje?

  • Muškarcima koji žele poboljšati kvalitet, broj i pokretljivost muških polnih ćelija.
  • Sportistima, muškarcima i ženama koji žele povećati fizičku izdržljivost i snagu.
  • Osobama koje žele poboljšati pamćenje, fokus i koncentraciju.
  • Ženama i muškarcima koji žele povećati libido, energiju i raspoloženje.

Iskoristite potencijal crvene make već danas i unapredite svoje zdravlje na prirodan i efikasan način.

Preporučena upotreba:

Koristite 3g praha dnevno. Možete ga pomešati s vodom, dodati u toplo biljno mleko ili napraviti osvežavajući napitak s limunom i medom.

Sastav:

Organska Crvena Maka u prahu

Napomena :

Sve informacije pružene u ovom materijalu služe samo u informativne svrhe i edukaciju opšte populacije o zdravlju i ne bi trebalo da zamene mišljenje ili terapiju vašeg licenciranog medicinskog stručnjaka.

Nadamo se da će informacije koje delimo doprineti vašem zdravlju i blagostanju. Ove informacije su prikupljene iz različitih stručnih izvora, uključujući publikacije medicinskih stručnjaka koji koriste biljne suplemente u svojoj praksi.

Pakovanje 150g Just Superior

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top