Nuestra Crvena Maka u prahu 30x5g organic

2.190 RSD

Nuestra Crvena Maka u Prahu: Prirodni Hormonalni Balans i Vitalnost

Nuestra Crvena Maka u prahu: Prirodni hormonski balans i vitalnost

Nuestra Crvena Maka u prahu pruža potpuni hormonalni balans, istovremeno podižući nivo energije i vitalnosti.

Sastav:

100% organska crvena maka u prahu

Crvena maka je jedna od tri sorte peruanske make, koja se razlikuje ne samo po boji već i po svom hemijskom sastavu. Ova retka sorta čini 30% ukupne proizvodnje i ima veći procenat bioaktivnih supstanci u poređenju sa drugim vrstama make.

Bogata vitaminima B grupe, C i E, M,  predstavlja pravu riznicu hranljivih materija. Sadrži gotovo 20 različitih aminokiselina, uključujući 7 esencijalnih, pružajući vašem telu sve što mu je potrebno za optimalno funkcionisanje.

Za koga je korisna Crvena Maka?

Preporučena Upotreba:

Preporučena dnevna doza je 3 do 5 grama dnevno (1-2 kafene kašičice). Dodati jednu kašičicu make u čašu vode, jogurta, smutija ili drugog napitka, pomešati i popiti.

Nutritivna vrednost na 100g:

  • Energetska vrednost 1145kj/344kcal
  • Proteini 10g
  • Masti 0g
  • Ugljeni hidrati 72g

Napomena:

Proizvod je bez glutena.

Napomena:

Sve informacije pružene u ovom materijalu služe samo u informativne svrhe i edukaciju opšte populacije o zdravlju i ne bi trebalo da zamene mišljenje ili terapiju vašeg licenciranog medicinskog stručnjaka.

Nadamo se da će informacije koje delimo doprineti vašem zdravlju i blagostanju. Ove informacije su prikupljene iz različitih stručnih izvora, uključujući publikacije medicinskih stručnjaka koji koriste biljne suplemente u svojoj praksi.

Pakovanje 30 kesica Nuestra

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top