Mumio

Mumio, poznat i kao planinski katran ili šilajit, je prirodni proizvod čija je efikasnost u mnogim zdravstvenim stanjima prepoznata širom sveta. Ovaj proizvod je bogat kompleksom biološki aktivnih materija koje je priroda sama stvorila, a koje mogu imati širok spektar koristi za zdravlje.

Jedna od ključnih prednosti korišćenja mumija je njegova sposobnost poboljšanja odgovora imunološkog sistema na različite uzročnike bolesti, uključujući viruse, bakterije i gljivice.

Takođe, mumio može smanjiti alergijske reakcije i ubrzati proces zarastanja.

Mumio se dobija iz planinskog mumija čišćenjem od nepotrebnih materija i primesa. To ga čini prirodnim proizvodom visoke biološke aktivnosti. Bogat je sa oko 20 različitih aminokiselina, 46 antioksidansa, 36 antiupalnih jedinjenja i više od 90 hranljivih sastojaka.

Ovaj prirodni proizvod se koristi kao opšte tonizirajuće sredstvo za podršku organizmu u različitim zdravstvenim stanjima.

Uključujući autoimuna oboljenja, oboljenja koštanog i zglobnog sistema, kardiovaskularna oboljenja, oboljenja respiratornog sistema. Takođe kod jetre i digestivnog trakta, ginekološka oboljenja, stanja nervnog sistema, anemiju, dijabetes, opadanje kose, promene na koži i mnoge druge.

Uzimanje mumija kao preventivne mere tokom epidemije gripa može smanjiti rizik od oboljevanja. Kombinacija mumija s alojom može biti efikasna pomoćna terapija kod različitih oblika onkoloških oboljenja.

Svojom bogatom nutritivnom i biološkom sadržajem, mumio smola predstavlja prirodno rešenje za podršku opštem zdravlju i vitalnosti organizma.

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top