Sale!

Ruski Carski Mumio tablete 60kom

1,150.00RSD

Mumio povećava snagu i daje efekat podmlađivanja, pomaže održavanju snage kostiju i zdravlja zglobova.

Ruski Carski Mumio tablete 60kom

Ruski Carski Mumio tablete predstavljaju kompleks prirodnih, biološki aktivnih materija (aminokiselina, organskih kiselina, vitamina ).

Po sastavu Mumio je je kompleksan mozaik organskih i neorganskih materija koje su kroz proces polimerizacije, mešanja i taloženja tokom dugog vremena dobile smolastu strukturu.

Izuzetno složena supstanca , sastavljena od organskih i neorganskih elemenata, prirodni organsko-mineralni kompleks koji se sastoji od više od 80 komponenti, ima 30 elemenata u tragovima, 28 hemijskih elemenata, 10 oksida, 6 aminokiselina…

Biohemijska Kompozicija mumie danas:

Etarskih i neesencijalni aminokiselina (glutaminska kiselina, glicin, histidin, fenilalanin, metionin, treonin, triptofan, izoleucin, lizin, arginin, valin, asparaginska kiselina, itd).

Mononezasićene i polinezasićene masne kiseline (oleinska, petroselinic , linolnu, linoleinska, itd), fosfolipidi, organske kiseline (hipurna, benzojeva, adipinska, ćilibarna, limunska, oksalna, lišaj, kojic, vinska, i et al.).

Eteterična ulja, smole, Resinous supstance, steroida, alkaloide, enzimi hlorofil, tanina, coumarins, terpenoidi, karotenoidi (provitamin A), flavonoidi (uključujući i rutina (vitamin E).

Vitamine B1, B2, B3, B6, B12, C, E, i oko 60 makro i mikroelemenata (kalijum, magnezijum, kalcijum, natrijum, fosfor, mangan, gvožđe, cink, bakar, sumpor, silicijum, selen, hrom, bela, kobalt, nikl, aluminijum).

Sastav: dve tablete sadrži 400mg prečišćenog mumio praha.

Zahvaljujući modernim istraživanjima, postalo je poznato da Mymio gljivice koje su vrlo slične po osobinama penicilinu, može delovati kao bezbedan antibakterijski agens u lečenju velikog broja zaraznih bolesti, kao na primer, dizenterije, tuberkuloza, i sve bolesti koje su povezane sa inflamatornim procesima.

Složenog je sastava i to određuje njegova lekovita svojstva. Sadrži biološki aktivne supstance koje su dobre za širenje krvnih sudova, a ovo je izuzetno važno u lečenju hipertenzije, multiple skleroze, glavobolje, infarkta, kao i nekih bolesti koje su direktno povezane sa metaboličkim poremećajima.

Kada se koristi povećava sposobnost jetre da se odupre toksinima , povećava sintezu proteina, a ako je jetra oštećena traumom ili toksinima , Mymio će doprineti njenoj regeneraciji. Deluje na ubrzavanje regeneracije oštećenih nervnih stabala, srčanog mišića i drugih tkiva koja su teško oštećena.

Mumio ima svojstvo dobre stimulacije ljudskog imunog sistema i može da stimuliše različite zaštitne funkcije organizma .

Zbog ovih osobina Mymio može značajno povećati proizvodnju antitela tokom formiranja specifičnog imuniteta. Klasifikovan i kao adaptogen , koji se izdvaja njegovom sposobnošću da jedinstveno prilagodi biološko stanje svakog pojedinca.

Vezuje toksične metale i nastale slobodne radikale. Iz tih razloga se posebno preporučuje rekonvalescentima kao i starijim osobama, kao dodatak hrani koja se konzumira u cilju poboljšanja imuniteta.

Aktivna komponenta je prečišćen mumio prah koji povećava snagu i daje efekat podmlađivanje, pomaže održavanje snage kostiju i zdravlja zglobova, ima značajno antioksidativno delovanje i podržava uravnoteženu funkciju imunog sistema.

Lekovito dejstvo Mumio smole:

Preporučena doza :

Za odrasle osobe je 2 tablete dnevno uz redovne obroke.

Napomena :

Proizvod ne treba koristiti duže od mesec dana. Nakon mesec dana napraviti pauzu od najmanje 10 dana, pa nastaviti sa korišćenjem preparata istom dinamikom.

Pakovanje 60kom

Cena se redovno ažurira

error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top