Ruski Carski Mumio tablete 60kom

1.799 RSD

Mumio povećava snagu i daje efekat podmlađivanja, pomaže održavanju snage kostiju i zdravlja zglobova.

Ruski Carski Mumio tablete 60kom

Ruski Carski Mumio sadrži kompleks prirodnih materija, uključujući aminokiseline, organske kiseline i vitamine, dobijene kroz složen proces polimerizacije, mešanja i taloženja različitih organskih i neorganskih supstanci. Rezultat je prepoznatljiva smolasta struktura koja čini Mumio tablete jedinstvenim proizvodom.

Ova formula obuhvata više od 80 komponenti, 30 elemenata u tragovima, 28 hemijskih elemenata, 10 oksida i 6 aminokiselina.

Naučna istraživanja su pokazala da Ruski Mumio ima antibakterijska svojstva slična penicilinu, podržava cirkulaciju krvi i jača imunološki sistem. Takođe se ističe po svojim terapijskim efektima, uključujući podršku regeneraciji tkiva i povećanu sintezu proteina u jetri.

Mumio stimuliše imunološki sistem i proizvodnju antitela.

Preporučuje se kao dodatak ishrani za rekonvalescente i starije osobe radi poboljšanja imuniteta. Takođe vezuje toksične metale i slobodne radikale, doprinoseći tako opštem zdravlju organizma.

Aktivna komponenta Mumia je prečišćena mumio smola. Ima antioksidativno dejstvo i podržava uravnoteženu funkciju imunološkog sistema, te jača imunitet i održava optimalnu ravnotežu pH vrednosti.

Mumio smola podržava borbu protiv bakterijskih infekcija, podstiče metabolizam vitamina, minerala i drugih hranljivih materija,

povećava fluidnost ćelijskih membrana i fleksibilnost, te podstiče regeneraciju ćelija i obnovu oštećenih tkiva.

Mumio ima primenu širokog spektra, od opšte slabosti organizma do specifičnih zdravstvenih stanja kao što su bolesti koštano-zglobnog sistema, kardiovaskularna oboljenja, oboljenja jetre i digestivnog trakta, ginekološki problemi i mnoga druga.

Mumio u tabletama je dijetetski suplement i može biti izvrstan dodatak vašoj svakodnevnoj ishrani, pružajući vam podršku za opšte zdravlje i vitalnost. Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte. Hvala vam na poverenju i interesovanju!

Upotreba:

Preporučena doza za odrasle osobe je 2 tablete dnevno tokom tri meseca, bez prekida, uzimanje rano ujutru ili pred spavanje, najmanje tri sata nakon večere, uz odmor od najmanje pola sata nakon uzimanja tableta.

Sastav:

Mumio smola

Napomena :

Sve informacije pružene u ovom materijalu služe samo u informativne svrhe i edukaciju opšte populacije o zdravlju i ne bi trebalo da zamene mišljenje ili terapiju vašeg licenciranog medicinskog stručnjaka.

Nadamo se da će informacije koje delimo doprineti vašem zdravlju i blagostanju. Ove informacije su prikupljene iz različitih stručnih izvora, uključujući publikacije medicinskih stručnjaka koji koriste biljne suplemente u svojoj praksi.

Pakovanje 60 tableta

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top