Aloe Vera Sok 1l Esi

1.670 RSD

Esi Aloe vera sok je prirodan, hladno ceđeni sok od aloje uzgajane bez primene pesticida, biljnih hormona i hemijskih đubriva.

 

Aloe Vera Sok Esi: Prirodna Podrška za Zdravlje i Vitalnost

Esi Aloe vera sok je prirodan, hladno ceđeni sok od aloje uzgajane bez primene pesticida, biljnih hormona i hemijskih đubriva. Po svom sastavu i lekovitosti identičan sveže ubranoj aloji i sadrži preko 200 prirodnih aktivnih sastojaka: vitamina, minerala, polisaharida, esencijalnih aminokiselina i oligoelemenata.

Prirodno Pročišćenje i Podrška Varenju

Aloe Vera je poznata po svojoj blagotvornoj ulozi u ublažavanju upala gastrointestinalnog trakta i poboljšanju varenja. Njena jedinstvena svojstva podstiču lučenje žuči, što može značajno unaprediti probavni proces i opšte zdravlje organizma.

Regulacija Metabolizma i Zaštita Srca

Istraživanja su pokazala da Aloe Vera može biti korisna kod poremećaja metabolizma ugljenih hidrata, posebno kod dijabetesa tipa II. Osim toga, redovna konzumacija ovog soka pomaže u regulaciji holesterola i triglicerida, što smanjuje rizik od srčanih bolesti i poboljšava kardiovaskularno zdravlje.

Imunološka Zaštita i Oporavak od Bolesti

Aloe Vera je posebno korisna tokom perioda virusnih i bakterijskih infekcija jer jača imunološki sistem i podstiče brži oporavak organizma. Takođe, tokom hemoterapije, konzumacija soka od aloje može neutralisati toksične efekte lekova i pružiti podršku telu tokom oporavka od hroničnih bolesti.

Bezbedan i Kvalitetan Proizvod

Esi sok od aloje je bezglutenski proizvod, ne sadrži mlečne proizvode, laktozu ili GMO. Registrovan je u bazi podataka Ministarstva zdravlja Republike Srbije, što garantuje visok kvalitet i bezbednost. Uverite se u benefite ovog prirodnog eliksira i unapredite svoje zdravlje već danas.

Upotreba:

Preporučena doza je 25 ml soka 2 do 3 puta dnevno, čistog ili razblaženog u vodi ili voćnom soku. Pre upotrebe dobro promućkati, a nakon otvaranja čuvati u frižideru i potrošiti u roku od mesec dana.

Napomena :

Sve informacije pružene u ovom materijalu služe samo u informativne svrhe i edukaciju opšte populacije o zdravlju i ne bi trebalo da zamene mišljenje ili terapiju vašeg licenciranog medicinskog stručnjaka.

Nadamo se da će informacije koje delimo doprineti vašem zdravlju i blagostanju. Ove informacije su prikupljene iz različitih stručnih izvora, uključujući publikacije medicinskih stručnjaka koji koriste biljne suplemente u svojoj praksi.

Pakovanje 1l Esi

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top