Prirodni melem

Prirodni melem za oporavak oštećene kože. Melem sadrži biljna ulja, biljne butere i ekstrakte lekovitog bilja koji štite kožu od isušivanja. Potpuno prirodno univerzalno sredstvo za otklanjanje problema strija, hemoroida, ekcema, suve kože. Pogodan za sve uzraste, od najmlađih do najstarijih.

Melem je nastao kao spoj tradicije i oprobanog lekovitog dejstva sastojaka iz prirode, koji je već godinama unazad naš prirodni saveznik za lepu i zdravu kožu.

Ne sadrži veštačke sastojke, kao ni štetne supstance, te je samim tim pogodan za upotrebu kod svih tipova kože i u svim starosnim dobima, i ne izaziva nikakva neželjena dejstva. Kako bi Vaša koža izgledala lepo i ostala zdrava nakon izlaganja sunčevim zracima, potrebna joj je posebna zaštita i nega.

To joj mogu obezbediti ove prirodne kremice za zaštitu i negu kože nakon sunčanja.

Sadrže kombinaciju dragocenih biljnih ulja i ekstrakata koji su poznati po svojim antioksidantnim efektima i efikasnoj borbi protiv slobodnih radikala. Masna biljna ulja, biljni buteri i ekstrakt aloje štite kožu od isušivanja, dok alantoin i ekstrakti hajdučke trave i kamilice umiruju, osvežavaju i toniziraju kožu.

Kvalitetni sastojci učiniće da Vaša koža bude zdrava, negovana, dok će preplanuo ten duže trajati. Preporučuje se upotreba za svakodnevnu negu i zaštitu kože, kako odraslih tako i dece, a naročito nakon izlaganja suncu i solarijumu.

Za zaštitu i negu kože nakon sunčanja melem se koristi :

  • Da umiri i neguje kožu nakon sunčanja i kupanja
  • Da umiri, osveži i premasti kožu nakon tuširanja
  • Za svakodnevnu negu i ishranu kože, posebno suve kože sklone perutanju

PROIZVODE MOGU KORISTITI I DECA PREPORUČUJE SE ZA SVAKODNEVNU UPOTREBU ZA NEGU LICA I TELA

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top