Šweden Bitter gel 185ml Priroda na Dar

970 RSD

Koristi kod upala sinusa, upala vena, reumatskih tegoba, išijasa, artritisa.

Šweden Bitter gel 185ml

Šweden Bitter ili Šveden Bitter gel je formulisan kao revolucionarni proizvod koji pruža olakšanje za različite tegobe, od vene i proširenih vena do problema sa zglobovima, mišićima i kičmom.

Ovaj jedinstveni gel je kreiran kombinacijom eliksira Golden Sweden Biter-a i specijalno formulisanog gela, obogaćenog etarskim uljem eukaliptusa, čineći ga zlatnim izborom za održavanje zdravlja i vitalnosti.

Svi blagotvorni sastojci uključujući timijan, terijak, kurkumu i šafran, sada su dostupni u obliku gela, pružajući prirodnu podršku za brojne zdravstvene probleme.

Receptura je inspirisana poznatom travarkom Marijom Treben, dok je formulacija osmišljena kako bi se obezbedila maksimalna efikasnost i bezbednost.

Sastojci:

Ovaj gel sadrži gel podlogu, Golden Sweden Bitter eliksir i etarsko ulje eukaliptusa, čineći ga jedinstvenom formulom za brzo delovanje i trajno olakšanje.

Koristi se za:

Preporučuje se za tretiranje različitih tegoba, uključujući vene, proširene vene, bolove u mišićima, modrice, uganuća, tegobe sa zglobovima i ligamentima, kao i za probleme sa prostatom, bešikom, išijasom, sinusima, aknama, kičmom, reumom i artritisom. Takođe je koristan kao preventivna mera kod bolesti kičme i drugih tegoba.

Preporuke za upotrebu:

Gel se nanosi 3 do 5 puta dnevno na željeno mesto, blago masirajući dok se potpuno ne upije u kožu. Pre nanošenja, preporučuje se čišćenje tretiranog područja vodom i sapunom. Treba izbegavati kontakt sa očima i otvorenim ranama. Može koristiti i za decu, uz pažljivo nanošenje.

Napomena:

Pre nanošenja, važno je izbegavati otvorene rane, krvave ili inficirane površine.

Uz Sweden Bitter gel, priroda nudi rešenje za mnoge zdravstvene izazove, pružajući prirodno olakšanje i podršku vašem zdravlju i blagostanju.

Pakovanje 185ml Priroda na Dar

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top