BioReuma krema za reumu 185ml Priroda na Dar

1.330 RSD

BioReuma je formulacija lekovitog bilja koja podstiče oporavak mišićnog tkiva, ligamenata i tetiva.Bioreuma za reumu, išijas, reumatoidni artritis.

 

BioReuma krema za reumu 185g

BioReuma krema za reumu je formulacija lekovitog bilja, lekovitih ulja i etarskih ulja koja podstiče oporavak mišićnog tkiva, ligamenata i tetiva.

BioReuma je formula sastavljena od poznatih lekovitih materija iz biljaka koji deluju aktivno na reumatične tegobe, artritis, uboje, otoke, išijas, iščašenja, kontuizije mišića i ligamenata.

Koristi za reumu i za reumatoidni artritis. Može stalno nanositi na kožu zglobova i obolela mesta.

Ne zagreva kožu već dubinski deluje na povredjena tkiva.

BioReuma se koristi:

  • Za reumu i reumatoidni artritis
  • Za istegnute ligamente i modrice
  • Za išijas i bol u ledjima
  • Za otok zglobova
  • Za perifernu cirkulaciju
  • Za kontuziju mišića

Kremu za reumu takodje možete koristiti kod svih problema sa mišićno koštanim sistemom.

Može se mazati kod upale tetiva, skraćenja tetiva, bolnih ligamenata, bola u vezivnom tkivu kod promene vremena, kod uganuća i iščašenja.

Upotreba:

2 do 3 puta dnevno namazati mesto koje se tretira kremom, dobro ga utrljati i ostaviti da koža upije kremu. Oprati tretirano mesto vodom i sapunom ili vlažnom maramicom pre novog nanošenja kreme.

Upozorenje:

Ne nanosi na otvorene rane, rane koje krvare i inficirane rane. Ukoliko se javi alergija na kontaktu sa kremom, prestanite sa uzimanjem preparata.

Sastav:

kozmetička podloga, ekstrakti divljeg kestena, hajdučke trave, paprike, tinktura arnike, mentol, kamfor i etarsko ulje ruzmarina.

Pakovanje 185ml Priroda na Dar

Cena se ažurira redovno

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top