Sojina pašteta

Sojina pašteta je veoma bogatog ukusa ne sadrži holesterol, šećer, veštačke boje i arome. Preporučuje se za vegeterijance i dijabetičare,   kao i za sve oni koji vode računa o o zdravoj ishrani. Sojine paštete su lagani namazi od povrća i mahunarki koje mogu biti odličan obrok. Probajte da zamenite tradicionalnu paštetu sa vegetarijanskom paštetom od povrća.

Pogodne za dijabetičare, bez holesterola, a mogu je konzumirati i deca i svi oni koji brinu o svom zdravlju.

Pošto nema sadržaja životinjskog porekla može se koristiti i u vreme posta. Izuzetno ukusna i odlična alternativa za sve one koji vole namaze. Veoma su kremaste, prijatno slankastog i svojstvenog i ukusa i mirisa. Idealna su podloga za pripremu sendviča, kao preliv za salate, dekoraciju za kanapee…

Posno bez konzervansa, veštačkih boja i aroma.

Napomena:

Web sajt www.cecinbiospajz.rs sadrži oznake i tekstove koji se odnose na oznake a koji, u skladu sa zakonskim propisima, ne predstavljaju artikle koji su predmet prodaje, već su isključivo tagovi za pretraživanje pojmova.

U okviru asortimana koji se nudi jasno su naznačeni proizvodi koji su predmet online prodaje, čiji nazivi su u skladu sa Zakonom.

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top