Vegetarijanska pašteta pikant 150g Soya food

199 RSD

Pogodan za dane posta kao i za vegetarijance i vegane.

Vegetarijanska pašteta pikant 150g

Vegetarijanska pašteta Pikant od soje je veoma kremasta, prijatno slankastog i svojstvenog i ukusa i mirisa. Idealna je i kao podloga za pripremu sendviča, kao preliv za salate, dekoraciju za kanapee…

Osnova je celo zrno soje, suncokretovo ulje, voda, sojino mleko, povrće uz dodatak sojinih proteina, morske soli, začina i prirodne pikantne arome. Pošto u sebi ne sadrži sirovine animalnog porekla, proizvod je pogodan za dane posta kao i za vegetarijance i vegane.

Posna bez konzervansa, veštačkih boja i aroma.

U odnosu na ostale izvore proteina, soja  je u ishrani nezamenljiva. Soja je bogata lako svarljivim proteinima pa je pogodna za sve kojima je u ishrani neophodna kvalitetna količina proteina. Preporučuje se makrobiotičarima, vegetarijancima, sportistima kao i svima koji drže do zdravlja ili su na režimu redukovane ishrane.

Soja sadrži sve esencijalne amino kiseline pa je samim tim jedini kompletan biljni izvor proteina. Postoji 20 uobičajnih amino kiselina od kojih su 8-10 esencijalne. To znači da njih organizam mora unositi kako bi funkcionisao.

Sastav:

organska soja, suncokretovo ulje, sojino mleko, crni luk, paprika, sojina vlakna, morska so, ekstrakt kvasca.

Alergen info:

proizvod sadrži soju, mogući tragovi susama, slačice

Nutritivna vrednost na 100g:

Energetska vrednost je 235

Kcal 983 KJ

Proteina 8g

Masti 2g

Ugljeni hidrati 4g

Od toga šećeri šećeri g

Vlakna 0g

Pakovanje 150g Soja food

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top