Urmolada

Urmolada je poseban proizvod izrađen od Urmi (datula) i raznog voća koje je termički obrađeno na nižim temperaturama kako bi se sačuvala većina hranjivih sastojaka. Ovaj zdravi namaz kombinuje urme sa drugim voćem.

Bojan Limić i njegova porodica preselili su se u Šumadiju pre šest godina u potrazi za prirodnijim okruženjem. Tokom tog vremena, posvetili su se istraživanju uticaja hrane na organizam i odnosu čoveka i prirode. U tom procesu, promenili su svoje navike i teže da žive u skladu s prirodnim principima.

Urmoladu su stvorili iz njihove želje da kreiraju ukusan i nutritivno bogat namaz koji obiluje sačuvanim vitaminima i mineralima.

Ovaj proizvod ne sadrži dodatne šećere, aditive ili konzervanse. Sastoji se isključivo od prvoklasnog voća obrađenog na nižim temperaturama kako bi se sačuvala hranljiva vrednost. Brend iza ovih proizvoda posvećen je zdravoj hrani i istraživanju uticaja hrane na ljudski organizam.

Urmolada dolazi u četiri ukusa:

Malina, Čoko Višnja, Šljiva i Narandža.

Ovaj namaz nije namenjen samo onima koji se trude da se zdravo hrane, već svima koji uživaju u slatkim i ukusnim namazima. Proizvodi su kreirani za sve ljubitelje slatkiša, uključujući osobe s problemima poput insulinske rezistencije.

Priprema na niskim temperaturama kako bi sačuvala vitamine i minerale (izuzev vitamina C i enzima). Sadrži isključivo voće i pogodna je za sve uzraste i tipove ljudi. Ovaj proizvod ne sadrži aditive, konzervanse, veštačke boje ni arome, a takođe je bez dodatog šećera i glutena.

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top