Urmolada čoko višnja 350g

699 RSD

Urmolada čoko višnja je slatkiš u kom možemo dasvakodnevno uživamo bez griže savesti.

Urmolada čoko višnja 350g

U porodici Bojana Limića koji se sa porodicom preselio iz Beograda u Šumadiju proizvodi se urmolada čoko višnja. Trude se da žive po prirodnim principima i razvijaju zdrave navike.

Tokom godina se pojavila želja da osmisle namaz koji će biti dovoljno atraktivan i ukusan da zameni sve namaze sa rafinisanim šećerom, ali i one druge koji se predstavljaju kao zdravi, ali to ustvari nisu. Zahtevan i izazovan projekat. Dugo su radili da bi na kraju USPELI!

Fantastičan spoj Šumadije i Bliskog Istoka. 100% voće. Bez dodatih šećera. Vitamini i minerali.

Da li ste znali da ne sadrži jednostavne šećere? Oni se ne zadržavaju dugo u organizmu i stvaraju Vam potrebu za većom konzumacijom slatkiša. Umesto toga, fruktoza (voćni šećer), zadovoljava potrebu organizma za slatkom, bez prekomerne konzumacije.

Jedinstven proizvod termički obrađen nanižim temperaturama čime je sačuvana većina vitamina i minerala. Idealanbalans  savršen ukus poredmnogobrojnih benefita za zdravlje. Slatkiš u kom možemo da svakodnevno uživamo bez griže savesti. Preporučujemo za decu i odrasle, za mršave i punije, za nasmejane i namrštene. Uživanje je zagarantovano svima.

Pored toga, voće je puno vitamina i minerala. Baš ono što najmlađima treba za zdravo odrastanje Priprema na niskim temperaturama da bi se sačuvali vitamini i minerali (sem vitamina C i enzima).

Karakteristike:

  • Proizvedeno od 150g voća na 100g gotovog proizvoda
  • Svi prisutni šećeri potiču isključivo iz voća
  • Zdrav namaz od urmi
  • Bez aditiva, konzervansa i veštačkih boja
  • Bez šećera i glutena

Sastav:

urma (45%), višnja (max 50%), kakao (5%).

Nutritivna vrednost na 100g:

Energetska vrednost 916kJ/216kcal

Masti 0,5g

Od čega zasićene <0,4g

Ugljeni hidrati 50g

Od čega šećeri 44g

Proteini 2g

So 0,4g

Pakovanje 350g

Cena se ažurira redovno

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top