Urmolada Malina 350g

699 RSD

Urmolada malina je slatkiš u kom možemo dasvakodnevno uživamo bez griže savesti.

Urmolada Malina 350g

U porodici Bojana Limića koji se sa porodicom preselio iz Beograda u Šumadiju proizvodi se urmolada malina. Trude se da žive po prirodnim principima i razvijaju zdrave navike.

Tokom godina se pojavila želja da osmisle namaz koji će biti dovoljno atraktivan i ukusan da zameni sve namaze sa rafinisanim šećerom, ali i one druge koji se predstavljaju kao zdravi, ali to ustvari nisu. Zahtevan i izazovan projekat. Dugo su radili da bi na kraju USPELI

Fantastičan spoj Šumadije i Bliskog Istoka.100% voće. Bez dodatih šećera. Vitamini i minerali.

Pored toga što su ukusne, urme sadrže i lekovite materije. U njima ima gvožđa, kalijuma, proteina, vlakana, kalcijuma, vitamina A, B i C. Pored toga, jako su slatke, što je dovoljno za jedinstven ukus .

Da li ste znali da ne sadrži jednostavne šećere?

Oni se ne zadržavaju dugo u organizmu i stvaraju Vam potrebu za većom konzumacijom slatkiša. Umesto toga, fruktoza (voćni šećer), zadovoljava potrebu organizma za slatkom, bez prekomerne konzumacije. Pored toga, voće je puno vitamina i minerala. Baš ono što najmlađima treba za zdravo odrastanje.

Priprema na niskim temperaturama da bi se sačuvali vitamini i minerali (sem vitamina C i enzima). Jedinstven proizvod termički obrađen nanižim temperaturama čime je sačuvana većina vitamina i minerala. Idealan balans daje i savršen ukus poredmnogobrojnih benefita za zdravlje.

Slatkiš u kom možemo da svakodnevno uživamo bez griže savesti. Preporučujemo za decu i odrasle, za mršave i punije, za nasmejane i namrštene. Uživanje je zagarantovano svima.

Karakteristike:

  • Proizvedeno od 150g voća na 100g gotovog proizvoda
  • Svi prisutni šećeri potiču isključivo iz voća
  • Zdrav namaz od urmi
  • Bez aditiva, konzervansa i veštačkih boja
  • Bez šećera i glutena

Sastav:

Urma min 50%, malina max 50%.

Može sadržati koštice i ostatke od koštica.

Nutritivna vrednost na 100g:

Energetska vrednost 848kJ/200kcal

Masti 0,4g

Od čega zasićene <0,1g

Ugljeni hidrati 47g

Od čega šećeri 36g

Proteini 1,6g

So 0,4g

Pakovanje 350g

Cena se ažurira redovno

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top