Ardjuna GoodCare kapsule 60x

1.499 RSD

Terminalia Arđuna je visoko i moćno drvo koje jednom godišnje odbacuje svoju koru i stvara novu. Ova kora se već hiljadama godina koristi u ajur-vedi kao najbolje sredstvo za zdravlje i oporavak srca.

Ardjuna GoodCare kapsule 60x

Predstavlja drevni ajurvedski prah kore drveta Terminalia Ardjuna, koja se tradicionalno koristi u ajurvedskoj medicini za poboljšanje zdravlja srca i lečenje kardiovaskularnih stanja poput angine pektoris.

Sastav: prah kore Ardjuna Terminalia u kapsulama

Terminalia Arjuna, visoko cenjeno drvo, daje koru koja je ključni sastojak ovog ajurvedskog preparata. Ova kora, prepuna glikozida, flavonoida, tanina i minerala, ima snažno antioksidativno, protivupalno i srčano-toničko delovanje.

Naučna istraživanja su pokazala da kora Arđune pozitivno utiče na srčanu funkciju, jača kontrakciju srca, smanjuje krvni pritisak i povećava protok krvi kroz koronarne arterije.

Takođe se pokazalo da ima diuretičko i anti-trombotsko dejstvo, štiteći srčani mišić od ishemijskih oštećenja.

Klinička ispitivanja su potvrdila korisnost Arjune u tretmanu bolesti koronarnih arterija, kao i u smanjenju leve ventrikularne mase i poboljšanju srčane funkcije.

Preporučuje se kao dodatak ishrani kod srčanih nedostataka, dislipidemija, visokog krvnog pritiska i drugih kardiovaskularnih stanja.

Prah Arđune ima niz blagotvornih dejstava, uključujući jačanje srčanog mišića, smanjenje holesterola, regulaciju krvnog pritiska, smanjenje stresa i održavanje zdravih arterija.

Bez neželjenih efekata i uz dobru kompatibilnost sa alopatskim lekovima za srce, Ardjuna je siguran izbor za očuvanje zdravlja srca.

Upotreba:

Preporučena doza je 1 do 2 kapsule ujutru i uveče pre spavanja. Predstavlja prirodnu podršku za zdravlje srca i celokupnog kardiovaskularnog sistema.

Napomena :

Sve informacije pružene u ovom materijalu služe samo u informativne svrhe i edukaciju opšte populacije o zdravlju i ne bi trebalo da zamene mišljenje ili terapiju vašeg licenciranog medicinskog stručnjaka.

Nadamo se da će informacije koje delimo doprineti vašem zdravlju i blagostanju. Ove informacije su prikupljene iz različitih stručnih izvora, uključujući publikacije medicinskih stručnjaka koji koriste biljne suplemente u svojoj praksi.

Pakovanje 60 kapsula GoodCare  

Zemlja porekla: Indija

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top