Belgijska čokolada

Belgijska čokolada Cellebaut predstavlja najfinije bogatstvo čokoladnih ukusa . Ukoliko biste hteli da, u jednoj reči, opišete dom najfinije  čokolade ili bogatstvo najfinijih čokoladnih ukusa, rekli biste Callebaut.

Zašto je belgijska čokolada najbolja?

Zato što je to jedna od retkih čokolada koja je dovoljno dobra ne samo za svakog od nas već i za kuvare najboljih svetskihje ono čime se Callebaut bavi, iz generacije u generaciju, od 1911. godine.

Ideja sa kojom je Octaaf Callebaut započeo proizvodnju u Belgiji kojom se kompanija dan danas vodi je “od zrna do čokolade”.

Ostvarena je kroz kontrolu svih faza proizvodnje — od gajenja, odabira i branja najfinijih kakao zrna iz netaknute prirode. Sve do vrhunskih majstora koji od njih stvaraju najkvalitetnije i najukusnije čokoladne proizvode za ljubitelje širom sveta.

Callebaut čokolada je sinonim za vrhunski kvalitet i neodoljivu poslasticu koja osvaja srca širom sveta.

Poznata po svojoj izuzetno bogatoj i glatkoj teksturi, kao i neodoljivom ukusu, belgijska čokolada predstavlja vrhunski užitak za sva čula.

Ono što čini belgijsku čokoladu posebnom je pažljiva selekcija najkvalitetnijih sastojaka i tradicionalni proces proizvodnje koji seže unazad vekovima.

Belgijanci su poznati po svojoj strasti prema čokoladi, a majstori čokolade iz Belgije vešto kombinuju vrhunske sastojke poput najfinijeg kakaa, mleka i šećera kako bi stvorili čokoladu sa savršenim balansom između slatkog, gorčeg i kremastog.

Jedinstveni recepti i tehnike proizvodnje prenose se s kolena na koleno, čuvajući tradiciju i kvalitet koji čine belgijsku čokoladu prepoznatljivom širom sveta. Svaki zalogaj belgijske čokolade pruža neponovljivo iskustvo, oslobađajući bogatstvo aroma i ukusa koji oduzimaju dah.

Callebaut belgijska čokolada dolazi u različitim varijantama.

od klasičnih mlečnih čokolada, preko bogatih tamnih čokolada sa visokim procentom kakaa, do raskošnih belih čokolada.

Takođe, u ponudi su i različite kombinacije sa dodacima poput orašastih plodova, suvog voća, začina i drugih delikatesa, pružajući beskonačne mogućnosti uživanja u ovoj slatkoj poslastici.

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top