Belgijska crna čokolada Callebaut 400g

788 RSD

Belgijska crna čokolada Cellebaut je najzastupljenija u pripremi poslastica. Kada mislite na čokoladu pomislite na duboku toplu boju i glatko telo kakaa.

 

 

 

Belgijska crna čokolada Callebaut 400g

Belgijska crna čokolada Callebaut 54,5 % kakao je najzastupljenija u pripremi poslastica. Kada mislite na čokoladu pomislite na duboku toplu boju i glatko telo kakaa.

Evo zašto je ova čokolada nezaobilazan izbor:

  1. Izuzetna kvaliteta: Callebaut je sinonim za vrhunsku belgijsku čokoladu i poznat je po svom izuzetnom kvalitetu. Ova crna čokolada je pažljivo proizvedena koristeći najfinije sastojke i tradicionalne belgijske recepture, garantujući bogat ukus i savršenu teksturu.
  2. Bogatstvo ukusa: Belgijska čokolada je poznata po svom bogatom i intenzivnom ukusu, a Callebaut ne razočarava. Svaki zalogaj ove crne čokolade pruža dubok i kompleksan ukus koji će vas oduševiti svojom složenošću i balansom gorčine i slatkoće.
  3. Svestrana upotreba: Ova crna čokolada je idealna za širok spektar kulinarskih kreacija. Možete je koristiti za pravljenje čokoladnih kolača, torti, poslastica, glazura, preliva za sladoled, čokoladnih bombona i još mnogo toga. Vaša kreativnost je jedina granica!
  4. Profesionalni standard: Cellebaut čokolada je često prvi izbor šefova poslastičara i profesionalnih kuvara širom sveta. Njihovo poverenje u ovu marku potvrđuje visok standard i pouzdanost ovog proizvoda.

Ukratko, crna čokolada Callebaut je savršen izbor za svakoga ko želi da uživa u vrhunskom ukusu i kvalitetu čokolade. Bilo da je koristite u svojim kulinarskim eksperimentima ili jednostavno želite da uživate u čistom zadovoljstvu ukusa, ova čokolada će vas oduševiti svojim izvanrednim karakteristikama. Iskusite čaroliju belgijske čokolade sa Callebautom!

Sa Callebaut Dark Chocolate svojim gostima možete priuštiti neverovatno zadovoljstvo i uživanje u intenzivnom ukusu najfinije belgijske tople čokolade.

Sastav:

kakao najmanje 54,1%. šećer, kakao masa, kakao puter, emulgator sojin lecitin, prirodna aroma vanile.

Pakovanje Callebaut 400g

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top