Belgijska crna čokolada Cellebaut 400g

788 RSD

Belgijska crna čokolada Cellebaut je najzastupljenija u pripremi poslastica. Kada mislite na čokoladu pomislite na duboku toplu boju i glatko telo kakaa.

 

 

 

Belgijska crna čokolada Cellebaut 400g

Belgijska crna čokolada Cellebaut 54,5 % kakao je najzastupljenija u pripremi poslastica. Kada mislite na čokoladu pomislite na duboku toplu boju i glatko telo kakaa.

Ukoliko biste hteli da, u jednoj reči, opišete dom najfinije belgijske crne čokolade ili bogatstvo najfinijih čokoladnih ukusa, rekli biste Callebaut. Pravljenje divnih čokoladnih radosti za svoje prijatelje i obožavatelje je ono čime se Callebaut bavi, iz generacije u generaciju, od 1911. godine.

Ideja sa kojom je Callebaut započeo proizvodnju u Belgiji i kojom se kompanija dan danas vodi je “od zrna do čokolade”. Ostvarena je kroz kontrolu svih faza proizvodnje.

Od gajenja, odabira i branja najfinijih kakao zrna iz netaknute prirode, do vrhunskih belgijskih majstora čokolade koji od njih stvaraju najkvalitetnije i najukusnije čokoladne proizvode za ljubitelje širom sveta.

Jer, za Callebaut ovo nije samo priča o čokoladi, već priča o ljubavi prema čokoladi koja traje preko sto godina. Callebaut čokolada je prisutna na tržištu Srbije kao tamna, mlečna ili bela čokolada.

Takođe termostabilna čokolada, čokolada bez šećera, i kao obojena i flavorizovana čokolada, raspoloživa i za HoReCa profesionalce.

Sa Callebaut proizvodima svojim gostima možete priuštiti neverovatno zadovoljstvo i uživanje u intenzivnom ukusu najfinije belgijske tople čokolade.

Za pripremu su vam potrebni:

Potrebno je:

Priprema:

U maloj šerpi pomešajte čokoladu, kakao, šećer i malo mleka i mešajte na tihoj vatri dok se čokolada ne otopi. U ostatak mleka dodajte gustin i sipajte u otopljenu čokoladu nastavite da mešajte.

Kada čokolada postane gusta, sipajte je u šolju. Po želji, toplu čokoladu možete ukrasiti šlagom.🍦

Kombinacijom navedenih proizvoda, koji ponaosob čine savršeno izbalansiran spektar sastojaka, zaokupićete pažnju i najzahtevniji gostiju.

Napomena :

U asortimanu imamo crnu posnu, crnu mlečnu i belu mlečnu Belgisku čokoladu.

Čokolada je u formi diskića, u originalnom pakovanju koje čuva svežinu i kvalitet.

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top