Diet džem malina bez šećera 300g Artfood

490 RSD

Diet džem malina bez šećera: Zdrav i Ukusan Izbor za Dijabetičare i Ljude na Dijeti

 

Diet džem malina bez šećera: Zdrav i Ukusan Izbor za Dijabetičare i Ljude na Dijeti

Diet džem malina bez šećera proizveden je od najfinijih plodova voća, zaslađen fruktozom, i nudi jedinstveni ukus sa 30% manje kalorija u odnosu na tradicionalni džem. Ovaj džem je idealan za dijabetičare i osobe na niskokaloričnim dijetama, jer je pasterizovan bez dodatka konzervansa, boja ili aroma.

Nutritivne Vrednosti Maline

Malina je izuzetno hranljivo bobičasto voće. Bogata je vitaminom C (26,2 mg, što čini 44% RDA), vitaminima B kompleksa, vitaminima E i K, kao i brojnim mineralima. Ovo voće je posebno cenjeno zbog svog visokog sadržaja vlakana i niskog kalorijskog sadržaja, što ga čini savršenim za uživanje bez griže savesti.

Antioksidativna Svojstva

Maline su izvor moćnih antioksidanata, uključujući antocijane kao što su kvercetin, kempferol, cijanidin-3-glukozilrutinozid, cijanidin-3-rutinozid i pelagonidin glikozid. Ovi antocijani daju malini jaku crvenu boju i štite organizam od štetnog delovanja slobodnih radikala. Takođe, imaju antimikrobna svojstva koja pomažu u sprečavanju prekomernog rasta bakterija i gljivica, kao što je Candida albicans.

Zdravstvene Prednosti Malina

Maline su bogate fruktozom, flavonoidima, vitaminima (C i E) i mineralima (posebno kalijumom). Ova voćka je najbogatija vlaknima, koja su ključna za održavanje zdravog probavnog sistema. Antocijani i polifenolna jedinjenja u malinama imaju antikancerogena svojstva, čineći ovo voće važnim zaštitnikom protiv mnogih bolesti.

Podrška Energiji i Zdravlju

Redovnom konzumacijom malina telu obezbeđujemo energiju, podržavamo pravilno funkcionisanje nervnog sistema i održavanje zdravog tkiva, posebno krvnih sudova. Malina je korisna za poboljšanje krvne slike, povećanje apetita kod dece, kao i za suzbijanje mučnine i povraćanja. Zbog niskog sadržaja ugljenih hidrata, malina je bezbedna za ishranu dijabetičara, što je čini idealnim voćem za osobe koje paze na unos šećera.

Idealan Džem za Svakodnevnu Upotrebu

Diet džem malina bez šećera je zdrav, ukusan i idealan izbor za svakodnevnu upotrebu. Bilo da ste dijabetičar, na dijeti ili jednostavno želite uživati u prirodnom ukusu voća bez dodatnih kalorija i konzervansa, ovaj džem je savršen dodatak vašoj ishrani.

Sastav:

plod maline (60%), fruktoza (38%), voda, sredstvo za želiranje ( pektin ), regulator kiselosti ( limunska kiselina ), tri-kalcijum citrat. Sadržaj suve materije 40-45%. Proizvedeno od min 56g voća na 100g gotovog proizvoda.

Nutritivna vrednost na 100g:

Energetska vrednost 707kJ/168kcal

Masti 0g

Proteini 0g

Ugljeni hidrati 40g

Pakovanje 300g Artfood

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top