Ovseni hrskavi hlepčići sa belim lukom 200g

375 RSD

Ovseni hrskavi hlepčići sa belim lukom pružaju jedinstvenu kombinaciju ukusa i zdravstvenih benefita.

Ovseni hrskavi hlepčići sa belim lukom 200g

Ovseni hrskavi hlepčići sa belim lukom pružaju jedinstvenu kombinaciju ukusa i zdravstvenih benefita. Sastavljeni od ovsenih pahuljica,  izvanredan su izvor važnih vitamina, minerala, vlakana i antioksidanata, čineći ih savršenim dodatkom vašoj ishrani.

Studije su pokazale da ovaseni hleb ima širok spektar zdravstvenih prednosti. Na primer, može pomoći u gubitku težine, regulaciji nivoa šećera u krvi i smanjenju rizika od srčanih bolesti. Evropska Agencija za bezbednost hrane je odobrila zdravstvenu izjavu za vlakna ovsa, poznata kao beta-glukan, koji se može naći u ovsenim hlepčićima. Konzumacija 3 grama beta-glukana dnevno može doprineti smanjenju nivoa holesterola.

Ovi hlepčići su takođe bogati proteinima i nezasićenim mastima, što ih čini idealnim izborom za sve koji traže zdrav i uravnotežen obrok. Sa 11.1 grama vlakana na 100 grama, takođe  su odličan izvor vlakana, koji su ključni za zdravlje probavnog sistema i osećaj sitosti.

Osim toga, ovas je bogat antioksidansima, uključujući avenanthramide i ferulinsku kiselinu, koji imaju protivupalno dejstvo i mogu pomoći u snižavanju krvnog pritiska. Beta-glukan, prisutan u ovsu, takođe može doprineti smanjenju nivoa LDL holesterola i poboljšanju zdravlja srca.

Kombinacija ovih zdravstvenih benefita čini ih savršenim izborom za svakodnevnu ishranu. Uživajte u njihovom ukusu i znajući da pružate svom telu potrebne hranljive sastojke kako biste održali zdrav i vitalan životni stil.

Sadrži:

✔ Beta Glucan
✔ Celo zrno
✔ Nizak glikemijski index
✔ Antioxidant
✔ Rastvorljiva vlakna
✔ Visok sadržaj proteina
✔ Zdrave ugljene hidrate

Ne sadrži:

✕ Brašno i ulje
✕ Šećer
✕ Kvasac i sredstva za podizanje
✕ Konzervanse i emulgatore
✕ Veštačke boje i arome

Sastav

ovsene pahuljice, biber, beli luk i morsku so.

Pakovanje 200g

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top