Keks sa čokoladom bez glutena 150g Schar

399 RSD

Na zlatnoj strani osmeh, na tamnoj strani noćna čokolada.Dobro jutro ili laku noć? Čokoladni keksići savršeni u bilo koje doba dana.

Keks sa čokoladom bez glutena 150g

Schar keks sa čokoladom bez glutena. Izaberite Schärov hrskavi slatkiš sa primamljivim italijanskim imenom i uzmite slatko dva-u-jednom!

Jedna strana je zlatna kao sunčani dan, dok je druga strana presvučena u tamnu čokoladnu noć.

Buongiorno ili buona notte? Uživajte sa Scharom u bilo koje doba dana.

Gluten je vrsta proteina, koji se prirodno nalazi u pšenici, ječmu, raži, spelti, bulguru i kuskusu.

Budući da se prerada ovih žitarica najčešće obavlja na istom mestu i u istim uslovima gde se prerađuju i bezglutenske žitarice, ovo je razlog zbog čega treba da obratite pažnju na deklaracije proizvoda ukoliko želite da se hranite 100% gluten-free.

S obzirom na sve veću i češću konzumaciju proizvoda koji sadrže gluten, ljudi su vremenom izgradili intoleraniciju na ovaj protein, koja se najčešće ogleda u simptomima poput nadimanja, gasova, pojave glavobolja ili migrena, potom upalnih procesa na koži, kao i zadržavanja tečnosti u organizmu.

Sastav:

cokolada 53% (šećer, puno mleko u prahu, kakao puter, kakao paste, laktoza, emulgator (suncokret lecitin), prirodni ukus vanile, kukuruzni skrob, kukuruzno brašno, maslac, šećer, skrob tapioke, jaja, punomasno mleko u prahu, emulgator( mono i acetil-tartar estri mono i digliceridi masnih kiselina, karbonat amonijeve kiseline i dinatrijum, so, prirodni ukusi, limunska kiselina.

Alergeni:

Može da sadrži tragove mleka, jaja i orašastog voća (bademi, lešnici).

Nutritivna vrednost na 100g:

Energetska vrednost 2049 kJ (489 kcal)

Masti 22g

Od čega su zasićene 12g

Ugljeni hidrati 67g

Od čega su šećeri 23g

Vlakna 3g

Proteini 4g

Soli 0g

Pakovanje 170g Schar

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top